Vores far – plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 6020
Varenummer (SKU): 6020
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Gaveidé til far: giv den sammen med dine søskende

Denne udgave af den populære far plakat er nemlig lavet i flertal og hedder derfor ”Vores far” i allerførste linje. Den er derfor helt genial at give sammen med dine søskende, så i sammen kan give jeres far den anerkendelse, kærlighed og opmærksomhed, som han fortjener. Det kan nogle gange være svært at sige det, man gerne vil, og netop derfor er denne far plakat helt fantastisk til netop det formål. Den hylder alle de dejlige egenskaber, man ofte forbinder med sin far, og så er plakaten designet på flot æstetisk vis, så den passer ind i de fleste rum i boligen. Han kan derfor passende hænge sin fine gave op på både kontoret, i køkkenet, soveværelset, eller hvor han nu skulle få lyst til at nyde den fine gave hver evig eneste dag. Der er ikke noget mere dejligt end at modtage søde og anerkendende ord, så du kan roligt stole på, at din eller jeres far vil storelske at få sådan en fin overraskelse som denne, du ser her.

Denne plakat er mere end blot et stykke kunst. Den er et symbolsk udtryk for vores dybe forbindelse og værdsættelse af vores far som søskendeflok. Ved at give ”Vores Far”-Plakaten som en gave viser vi vores far, hvor meget vi elsker og beundrer ham som en enestående farfigur i vores liv. Gaven vil bringe smil frem på jeres fars ansigt og varme hans hjerte, når han ser plakatens smukke design og læser de positive egenskaber, der beskriver ham. Det vil være en påmindelse om den dyrebare rolle, han har spillet i jeres liv og en anerkendelse af hans dedikation, kærlighed og støtte. ”Vores Far”-Plakaten vil også fungere som en evig påmindelse om jeres samhørighed som søskende og det bånd, i deler med jeres far. Den vil pryde væggene i hans hjem og skabe en atmosfære af kærlighed og taknemmelighed.

Denne gave er tidløs og personlig, og den vil blive værdsat af jeres far i årene fremover. ”Vores Far”-plakaten er en gave, der viser jeres fars betydning for jer og minder ham om, hvor meget han er elsket og værdsat som jeres far.

Så overrask og glæd jeres far med denne betydningsfulde gave. Bestil ”Vores Far”-plakaten i dag og skab en uforglemmelig gaveoplevelse, der vil styrke båndet mellem jer som søskende og jeres far. Han vil med stolthed vise plakaten frem og være taknemmelig for den konstante påmindelse om den kærlighed, i deler.