Vores køkkenregler (Rosa)


Varenummer: 1528

Beskrivelse

Regler i huset

Med denne plakat er der ingen undskyldninger for ikke at overholde reglerne i køkkenet. Plakaten minder både børn og voksne i huset om, at der nogle gang skal regler til for at det hele kører lidt bedre. Det kan alle have brug for at blive mindet om. Plakaten er lavet til køkkenet, hvor mange familier tilbringer meget tid sammen. Det er her man samler op på dagene og vender de vigtigste begivenheder. Alle moderne køkkener udgør en form for køkken-alrum, hvor familien taler, hygger, griner og bare er sammen. På denne plakat er der en lille guide til hvordan man opfører sig hensynsfuldt i køkkenet. God køkkenadfærd ifølge denne plakat indebærer blandt andet, at man lægger telefonen fra sig, så man kan tale og være både fysisk og psykisk til stede. Nogle vigtige regler, der yderligere fremhæves er opfordringen til, at familien taler og lytter til hinanden. Herudover lægges vægt på at være sammen om bordet og give alle aftensmåltider en ærlig chance. Når aftenmessen er overstået skal man selvfølgelig sige tak for mad og huske at hjælpe med at rydde af bordet.

Denne plakat ser godt ud med en af vores fine rammer. Alle rammer hos plakatdyr.dk laves hos vores samarbejdspartner, Hoei Danmark, som leverer solide kvalitetsrammer. Du kan vælge ramme ud fra billedeksemplet. Vi tilbyder både sorte, hvide, egetræsfarvede og kobberfarvede rammer. Vælg din ramme, og så sørger vi hos plakatdyr.dk for at den bliver lavet og leveret.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).