Vores køkkenregler (Sort)


Varenummer: 1525

Beskrivelse

Regler i huset

Her har du en fin plakat til boligen med regler for god opførsel i køkkenet. Vi har lavet en serie af plakater med regler til boligen, og her er turen kommet til køkkenet. I alle familier er der regler. De fleste regler er nogle, som alle kender, men som ikke er skrevet ned nogen steder. De handler om helt almindelig god opførsel. Hensynstagen over for sine brødre og søstre, ryd op på værelset, ingen sko i møblerne. Med denne plakat har vi givet et bud på nogle af de regler, som man med et glimt i øjet og en positiv tone godt kan have hængende. Det er et sæt af skrevne regler, men de skal ikke forstås med en løftet pegefinger. De er mere et sæt af kærlige påmindelser om hvordan man tager hensyn til hinanden og gør køkkenet til et behageligt sted at være sammen i.

Køb denne plakat med en flot ramme. Vi har et bredt udvalg af rammer, som du kan vælge i både forskellige størrelser og farver. Tænk godt over den ramme, du vælger. Hvilken farve passer ind i din bolig, hvor skal plakaten hænge og hvilke farvekombinationer og stiludtryk er boligen præget af osv. Der er mange ting, der skal overvejes. Vi vil med glæde sende denne plakat i indrammet stand. Vores rammer er af høj kvalitet og indrammet med stor grundighed. Vi vil nemlig gøre vores ypperste for, at din plakat bliver hængende i boligen i mange år fremover.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).