Vores køkkenregler (Orange)


Varenummer: 1526

Beskrivelse

Regler i huset

Hvilke regler gælder i køkkenet? Denne fine plakat kan være en kærkommen påmindelse til både børn og voksne i huset om, at der i alle hjem er nogle regler, som vi skal huske. Nogle gange kan vi være nødt til at huske hinanden på dem. Denne plakat passer godt ind i køkkenet, som for mange familier er blevet et rum, der handler om mere end mad. I køkkenet kan man få vendt verdenssituationen, snakket med hinanden om hvordan det går, læse avisen og og nyde stilheden sammen. Køkkenet er blevet et vigtigt rum for hele familien og i disse moderne tider er det derfor ikke kun mutter ved kødgryderne, der skal føle sig hjemme i køkkenet.

På denne plakat er der inspiration at hente til nogle gode huskeregler. Læg telefonen væk en gang i mellem, så I kan være til stede og give tid til at tale med hinanden. Husk at snakke sammen, lytte til hinanden og være sammen. Husk at samles om bordet, når det er spisetid og husk at smage på maden, før du beslutter om du kan lide det. Fortæl om din dag og involvér familien i din dagligdag. Hjælp med at rydde af bordet, så det ikke kun er mor eller far, der står med hele opvasken. Og husk at sige tak for mad, så kokken ved at måltidet er blevet værdsat.

Det er vigtigt at have nogle regler i huset, særligt når familien består af både voksne og børn. Med nogle gode faste regler, minder vi hinanden om hvad der får hverdagen til at gå lidt lettere og hvordan vi tager hensyn til hinanden. Det er det, som denne plakat til køkkenet er rigtig god til.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).