Vores mor plakat – lyserød

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 6007
Varenummer (SKU): 6007
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Plakat – Vores mor lyserød

Lad kærligheden til vores mor stråle med vores “Vores Mor” Lyserød Plakat. Denne betagende og følelsesladede plakat er en hjertevarm hyldest til den vidunderlige kvinde, der har beriget vores liv med sin omsorg og kærlighed.

Plakaten er indhyllet i en blid og delikat lyserød farve, der symboliserer ømhed og varme. Med teksten “Vores Mor” i en elegant og kærlig skrifttype bliver det et smukt statement, der udtrykker vores dybe forbindelse til vores mor.

“Vores Mor” Lyserød Plakat er mere end blot en dekoration; den er et kærligt udtryk for vores taknemmelighed og beundring for vores mor. Den skaber en varm og kærlig atmosfære i ethvert rum og minder os om den uundværlige rolle, vores mor spiller i vores liv.

Med sin blide farvepalet og subtile design bliver plakaten et rørende og smukt element i ethvert hjem. Hæng den op i stuen, soveværelset eller giv den som en personlig gave til vores mor, der vil vække stolthed og glæde.

Udtryk vores dybeste taknemmelighed og kærlighed med vores “Vores Mor” Lyserød Plakat. Lad den minde os om vores mors betydning i vores liv og skabe en øm og hjertevarm atmosfære i vores hjem. Er I klar til at ære vores mor og fejre den ekstraordinære kvinde, hun er?