Vruum Vruum

Vruum Vruum

Ryd

Kunderne elsker os

Britt Exstrand 3 Oktober

Havde bestilt 3 plakater. 1 med tal, 1 med alfabetet og 1 verdenskort. Kundeservice I verdensklasse, og hurtig levering. Plakaterne er super flotte og søde og vakte stor glæde

Rikke Bjerring Jensen 21 Juli

Jeg fik mine plakater lynhurtigt efter bestilling og jeg er fuldt ud tilfreds med dem og glæder mig meget til at få dem op og hænge helt sikkert ikke de sidste plakater jeg bestiller hos jer

Varenr: 1921 -

Vruum Vruum

Er din dreng bidt af en gal traktor? Kan synet af en dyttende lastbil på landevejen få din datter helt op i det røde felt? De er ikke alene – mange børn har en naturlig fascination for alt, hvad der kan køre på hjul, og som måske oven i købet kan larme lidt samtidig. Denne plakat til børneværelset er det perfekte valg, hvis du også har et motorinteresseret barn derhjemme. Motorer, støj og store maskiner har en tiltrækning på det nysgerrige barn, som kan være svær at modstå. Og hvorfor skulle man også det! Denne plakat passer perfekt ind på børneværelset hos de mindste. Plakaten er lavet med en hvid baggrund og viser fire motoriserede køretøjer, som dit barn uden tvivl kender allerede. De flotte, farverige og enkle motiver stiller den værste motorlyst og kan give basis for en masse hyggelige stunder på værelset. Motiver af en traktor, en taxa, en lastbil og en bus giver denne plakat liv til ethvert børneværelse. En plakat som denne giver også muligheden for at få øvet, leget og lært. Motor-lydordene, de let genkendelige motiver og designet gør plakaten særdeles velegnet til de mindste. I tillæg til denne plakat kan du, ligesom alle andre fra plakatdyr.dk, købe en flot og elegant ramme for at fuldende looket på børneværelset. Her har du den perfekte tilføjelse til det motorinteresserede børneværelse.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).

Via den røde knap ’vælg udleveringssted’ kan du vælge mellem mange forskellige udleveringsmuligheder ved at indtaste dit postnummer og få alle de muligheder, der er afhentningsmuligheder i dit område. Indtast dit nummer til mobiltelefon, og du vil modtage en SMS fra PostDanmark, med info, når pakken er klar til afhentning.

5 stjerner


Vores kunder elsker os. Se selv - klik her

5 stjerner

100% Sikker betaling
Hos Plakatdyr.dk handler du altid sikkert.

5 stjerner

Tryk med omtanke
Vi samarbejder med et svanemærket trykkeri.

5 stjerner

Hurtig levering
Vi afsender din ordre 1-4 hverdage efter bestilling.

TILBUD 'VERDENSKORT MED DYR'
Tilbud
Vi har et godt tilbud til dig.
Se det ved at klikke her
SE TILBUDDET
10138Close