Blandet spørgsmål

Jeg har en specialbestilling, kan i lave den?

Du skal være velkomment til at kontakte os på [email protected], med din idé. Vi kan dog ikke love at lave din specialdesignet bestilling, hvis den er for omfattende eller tidskrævende. I perioder har vi meget travlt og har ikke mulighed for det

Husk at beskriv din idé så detaljeret som muligt – såsom farve, tekst, billede osv. 

Pakker i gaver ind?

Ønsker du dit produkt pakket ind, kan vi godt hjælpe med det. Du kan enten kontakte os på [email protected] med dit ordrenummer.
Bemærk det er ikke muligt ved juletid, da vi har for travlt

Er plakaterne indrammet?

Du kan både købe plakaterne alene, men du kan også tilkøbe passende rammer til dine plakater. Har du valgt at købe med ramme, så klargør vi dem til dig, så de er lige til at hænge op.

Vil I være sponsorer til vores arrangement?

Du skal være velkommen til at kontakte os på info@plakatdyr med beskrivende infomationer omkring type af arrangement samt formålet med det. Da vi periodevis får rigtig mange henvendelser, kan vi desværre ikke støtte og besvare alle. 

Vi har et projekt vi håber I vil støtte økonomisk?

På nuværende tidspunkt giver vi ikke økonomisk støtte til private indsamlinger eller projekter.

Kan jeg købe et gavekort?

Køb et gavekort til Plakatdyr.dk og glæd den heldige modtager med den perfekte gave. Et gavekort fra Plakatdyr.dk er nemt og enkelt at printe selv – vi afsender dit gavekort i en PDF-fil til din e-mail senest 1 hverdag efter dit køb. Du finder gavekortene her

Hvor meget er der tilbage på mit gavekort og kan jeg få det udbetalt?

Er du i tvivl om, hvorvidt du allerede har benyttet dit gavekort, eller blot er interesseret i at høre, om der er et restbeløb tilbage, så kan du altid kontakte os på [email protected]

Det er  ikke muligt at byttet dit gavekort til kontanter

Har i en fysisk butik?

Plakatdyr.dk er en online webbutik, og handel kan derfor kun ske via vores hjemmeside. Webshoppen er til gengæld åbent alle døgnets 24 timer. Du skal være velkommen til at afhente på vores kontor i Aarhus C. Da vi ikke har alle plakater på lager, skal du kontakte os på [email protected], for at aftale, hvornår du kommer. Så er du også sikker på, at der er nogen på kontoret – samt vi har dine varer klar til dig.

Adressen til vores kontor er: Ny Munkegade 50 KLD, 8000 Aarhus C

Hvorfor bruger I plexiglas til indramning af 50x70cm plakater og hvordan renser jeg glasset?

Vores flotte plakater i 50x70cm indrammes i plexiglas af høj kvalitet. Plexiglas mister sine egenskaber, hvis du benytter stærke rengøringsmidler til at rense det. Derfor anbefaler vi, at du i stedet tørrer glasset over med en ren fugtig klud. Plexiglas går desuden ikke så let i stykker som almindeligt glas.
Derfor kan din plakat og ramme bedre klare transporten hjem til din hoveddør, ligesom den fint kan hænge på udsatte steder såsom på børneværelset.

Kan du ikke finde svaret du leder efter? Kontakt os direkte

Send os en email

Vi forsøger at besvare din mail samme hverdag. I travle perioder kan det dog tage 1-2 dage, at besvare din email.

Ved reklamation så husk at se, hvilke billeder vi skal bruge for, at PostNord godkender reklamationen, og der kan blive sendt en ny: https://plakatdyr.dk/retur-og-reklamation/

Ring til os

Vi har begrænset kapacitet på nuværende tidspunkt. Send os en mail, som vi besvare hurtigst muligt

Chat med os

Vi har begrænset kapacitet på nuværende tidspunkt. Send os en mail, som vi besvare hurtigst muligt