25. februar 2020

Lykken er.. en motor til slyngevuggen!

Inden vi fik Ida-Marie, havde vi læst os til, at rigtig mange forældre ikke kunne leve uden deres slyngevugge, og at den rent ud sagt havde reddet deres liv (og søvn!). Vi valgte på forhånd ikke at anskaffe os en, da vi håbede på, at Ida-Marie ville kunne falde forholdsvis nemt i søvn. Det viste sig så, at det kunne hun IKKE, og vi var rigtig lettede, da vi en sen aften havde en slyngevugge med ind af døren.

23. februar 2020

Forberedelser til barnedåb

1. marts skal Ida-Marie døbes, og det bliver – som for de fleste andre babyer – den første rigtige fest kun for dem. På gæstelisten står den nærmeste familie, og selv om vi holder festlighederne på et forholdsvis lavt niveau, er der alligevel en del forberedelser inden sådan et arrangement.

17. februar 2020

Vores erfaringer med tyngdeposen

Siden Ida-Marie kom til verden i oktober, har søvn (eller mangel på samme) været et stort samtaleemne herhjemme. Da hun var helt spæd, sov hun for det meste på Pernille efter amning, og der var ikke det store mønster i, hvornår hun sov, spiste og var vågen. Det er alt sammen helt normalt, men efterhånden som ugerne gik, og vi fik en lidt mere vågen og aktiv pige, havde hun enormt svært ved at finde ro, når hun skulle sove om aftenen. Arme og ben spjættede, og hun græd ofte så voldsomt, at der gik lang tid, før hun faldt ned igen.

14. februar 2020

Vi søger 15 konfirmander

Skal du konfirmeres i år, eller har du måske en søn eller datter, der træder ind i de voksnes rækker til foråret, så er det måske dig, vi leder efter! Vi er selv ret vilde med vores serie af personlige og unikke konfirmationsplakater, og det kan vi se, at rigtig mange af vores kunder også er! Men vi vil gerne sprede budskabet endnu mere, så MANGE flere får glæde af de skønne konfirmationsplakater, og lige præcis dét kan du hjælpe os med.

12. januar 2020

Byg selv væg-til-vægreol

Opbevaring er altid vigtigt at tænke med ind i sin indretning, men det skal helst løses på en både flot OG effektiv måde. Men hvordan dælen gør man lige det?? Det er blevet rigtig populært at lave sine egne væg-til-væg bogreoler, som fungerer som et stort opbevaringsmøbel, men samtidig også giver personlighed og sætter præg på en ellers ret så klassisk, nordisk indretning.

 

5. januar 2020

Sådan fik Ida-Marie sit navn

Opbevaring er altid vigtigt at tænke med ind i sin indretning, men det skal helst løses på en både flot OG effektiv måde. Men hvordan dælen gør man lige det?? Det er blevet rigtig populært at lave sine egne væg-til-væg bogreoler, som fungerer som et stort opbevaringsmøbel, men samtidig også giver personlighed og sætter præg på en ellers ret så klassisk, nordisk indretning.

 

28. december 2019

Juleaften for første gang med et spædbarn

Vi eeelsker julen, og alt hvad det indeholder, og selv om det er vores travleste periode på året, går vi alligevel meget op i at pynte op, bage, og i det hele taget bare HYGGE. I år var noget helt særligt, for vi skulle både holde jul sammen for første gang som par, men også som familie.

20. december 2019

”7 år, Niels.. så ved man et og andet”

I juli 2020 er det 10 år siden, vi blev kærester, og vi har altid snakket om, at det kunne være sjovt at blive gift på vores 10-års dag. Så er der ligesom kun én dato at huske, når det drejer sig om bryllups – og kærestedag 😉

 

30. november 2019

Begyndelsen på et nyt kapitel

Egentlig skulle det have heddet 05.10.19, men som det ofte er tilfældet med førstegangsfødende, har baby sjældent tænkt sig at komme ud hverken før eller på terminsdatoen! 

Men 10-10 lyder nu også meget bedre, og at gå 5 dage over tid er ikke en evighed, så vi forsøgte at nyde de sidste dage, inden ”vores liv skulle forandres for altid”, som vi så tit havde fået at vide af folk i vores omgangskreds, som allerede havde fået børn.