HVOR’ DU FRA..?

Blog

Serien med bykort er slet ikke noget nyt her på webshoppen – tværtimod er det faktisk noget, vi har haft rigtig længe, og som er rigtig populære blandt jer kære kunder. Vi har dog hele tiden udvidet serien, efterhånden som der blev efterspurgt flere og flere byer, for det krævede altså lidt mere end én efterspørgsel på meget lille flække rundt om i landet, før det kunne betale sig for os at give os i kast med det 😀

 

Over 230 forskellige bykort
Ikke desto mindre har det altså resulteret i, at vi nu kan tilbyde hele 230 forskellige bykort, for vi har nemlig som noget nyt udvidet med BYMOTIVER. Måske du allerede har set dem, og endda erhvervet dig nogle af slagsen, eller også er det første gang, du hører om dem her.

De nye bymotiver er designet således, at de repræsenterer velkendte og udvalgte varemærker fra den pågældende by; alt sammen præsenteret på en virkelig flot og æstetisk facon. De anvendte farver er nøje udvalgt, så det samlede udtryk virkelig skaber en flot stemning i rummet. Alt efter hvor meget plads du har på væggen, kan du bestille dem i enten 30×40 cm eller 50x 70, men vi synes helt klart, at 50×70 cm tager sig allerbedst ud og virkelig gør, at billedet kommer til sin ret. Så har du plads til størrelse large, vil i helt klart anbefale den!

Derudover kan du vælge imellem en hvid kant hele vejen rundt, eller ingen kant. Det er en smagssag og kommer nok meget an på valg af ramme, og hvad du ellers har hængende på væggen derhjemme.

Pynt på kontoret: en billedvæg
Det var blevet tid til at lave lidt om på kontoret, for de plakater, vi havde hængende, var efterhånden nogle ret så gamle produkter (og nogle endda udgåede!). Og lysten til at lave om faldt lige i hak med produktionen af de nye bykort, for i løbet af nogle timer havde vi fået rokeret om og lavet en virkelig skøn billedvæg, som vi nu kan nyde hver dag.

 

Selvfølgelig vil en billedvæg udelukkede bestående af forskellige bykort være en smule tosset at have derhjemme, men måske den kan give inspiration til en billedvæg derhjemme, hvor et par forskellige byer indgår? Det kan for eksempel være din barndomsby, din yndlings ferieby, din drømmeby, eller den by, som du bor i nu. 

Læs flere indlæg fra vores dagligdag