Coronavirus påvirker også os.

Blog

Onsdag aften smed Statsministeren en bombe og lukkede Danmark ned de næste uger. Som så mange andre erhvervsdrivende kan vi tydeligt mærke en nedgang af bestillinger fra den en dag til den anden. Indtil videre er Danmark ”lukket ned” i de næste 14 dage, men ingen ved, hvad der kommer til at ske derefter.

 

Når man kender nogle, som er ramt.

Vi har selv haft det ret tæt på, da vi kender en del, som efterhånden er eller har været i karantæne. Det er selvfølgelig noget, som påvirker vores hverdag, da vi selv har meldt fra til arrangementer og møder med venner og bekendte.  Man tager pludselig ubevidst nogle forhåndshåndsregler, og i vores vennekreds har vi oplevet, at en barnedåb blev annulleret, da kirken var blevet lukket for at begrænse smitten.

 

Konsekvenser
Som så mange andre iværksættere er jeg med i forskellige iværksætterfællesskaber. Dagligt kan jeg læse, at mange er meget berørt af situationen, og fra den ene dag til den anden har de mistet hele deres kunde- og levegrundlag. Det er hårdt at læse, og det påvirker en selv at læse, hvordan nogle frygter at skulle fyre medarbejdere, mens andre frygter at gå fra hus og hjem, hvis det varer længe. 

Vi har haft henvendelser, om vi stadig sender pakker ud, nu hvor ”Danmark er lukket ned”. Plakatdyr er naturligvis ÅBENT som normalt, og vi sender pakker hver dag! I vil heller ikke mærke nogen ændringer til kundeservice eller andet, da det kører videre som normalt. 

 

Vi kan som sagt selv mærke krisen og konsekvenserne af Coronavirus i vores dagligdag med virksomheden og omgangen af venner og bekendte. Vi håber snart, at der bliver fundet en kur, så dagligdagen kan blive normal igen, og folk kan blive raske. 

 

Vi håber, i passer godt på hinanden, og der snart er styr på virussen. 

 

Hilsen Pernille og Martin

Læs flere indlæg fra vores dagligdag