Forberedelser til barnedåb

Blog

barnedaab-forberedelse-baby

1. marts skal Ida-Marie døbes, og det bliver – som for de fleste andre babyer – den første rigtige fest kun for dem. På gæstelisten står den nærmeste familie, og selv om vi holder festlighederne på et forholdsvis lavt niveau, er der alligevel en del forberedelser inden sådan et arrangement.
Vi bliver 26 i alt og har lejet krypten i Skt. Lukas Kirken i Aarhus C, som er den kirke, Ida-Marie skal døbes i. I princippet kunne vi nok godt klemme os sammen i lejligheden, hvis vi rykkede lidt rundt på sofabord og nogle andre ting, men det er altså bare rart ikke at skulle rykke rundt på det hele dagen inden, og når gæsterne er gået igen.

 

Vi har besluttet selv at stå for madlavningen, hvilket mange ikke helt kan forstå, når man har nok at se til med sådan en lille baby. 

Menuen er tag-selv bord med blandt andet frikadeller, forårsruller, tærte, oksekødsboller, edamamebønnesalt, couscoussalat, tzatziki, pesto, flutes, mozarella – og tomatspyd, samt butterdejspakker med spinat og feta, og rigtig mange af retterne kan laves i lang tid på forhånd, så de kan fryses ned og tages op om morgenen, dåbsfesten skal holdes.

 

Selve krypten, hvor festen skal afholdes, er faktisk nogle rigtig fede lokaler. ’Krypten’ lyder måske en anelse dystert, men det er et stort flot rum med rå newyorker-agtige vægge. Vi har købt lidt forskelligt pynt i Søstrene Grene – lyserødt selvfølgelig – og så har vi lavet 26 unikke bordkort til gæsterne. De består hver og en af et frontbillede af Ida-Marie, som er trykt i 8x8cm og sat på et lidt større stykke gråt karton, som fungerer som baggrund. Derefter er der bundet en snor i og skrevet gæsternes navne, så hver gæst får et lidt mere sjovt og utraditionelt bordkort.

 

Vi er så småt ved at være klar til den mindeværdige dag, og i glæder os rigtig meget til at fejre vores lille pige og hendes navn sammen med vores familie. 

Den flotte Sankt Lukas Kirke i Aarhus, hvor Ida-Marie skal døbes

Her er billeder af de 26 unikke bordkort til gæsterne. De består hver af et frontbillede af Ida-Marie i forskellige situationer

Læs flere indlæg fra vores dagligdag