Nyt børneværelse til Ida-Marie

Blog

boernevaerelse-plakater-pige

Ida-Marie har egentlig næsten fra start haft sit eget værelse, men har stort det kun brugt det til opbevaring af det legetøj, som ikke hobede sig op i stuen, og når hun skulle sove. Derfor bar rummet også præg af, af det ikke blev brugt så meget, hvilket betød, at der manglede en del møbler og nipsting for at gøre det sådan rigtig børneagtigt og hyggeligt. 

 

Da vi flyttede fra lejligheden i Aarhus C og ind i huset i Højbjerg i oktober 2020, var vi dog enige om, at der skulle ske noget med Ida-Maries værelse. Ovenpå på 1. etagen havde vi nemlig nu udover soveværelset hele 2 børneværelser, så det var bare med at komme i gang. Inden forvandlingen bestod værelset blot af en tremmeseng, en kubikreol med en masse legetøj i tilfældige kasser, og en halvandenmandsseng til den af os, der skulle ind til Ida-Marie i løbet af natten 😀 

Med andre ord altså ikke ligefrem et inspirerende og hyggeligt børneværelse. 

 

Men det skulle der laves om på, for Ida-Marie var begyndt at lege mere og mere med sit legetøj og lagde mærke til hendes omgivelser, og så synes vi helt ærligt også, at hun fortjente et skønt og lækkert værelse, der var hendes eget. Bevares, der er stadig rigtig meget legetøj nedenunder i stuen, men det er til gengæld så hyggeligt at gå med hende derop for at lege. Det er ligesom at træde ind i en slags hule, hvor man ikke bliver forstyrret af ting i køkkenet, fjernsynet i stuen, eller vaskemaskinen på badeværelset. 

 

Vil du gerne have inspiration til, hvordan du skal indrette dit børneværelse, kan du tage et kig på de mange skønne billeder nedenfor. 

Den hvide kiste fungerer både som bænk og til opbevaring af diverse legetøj. Og så har den denne geniale funktion, at man foran kan opbevare bøger. På den måde kan barnet selv udvælge den eller de bøger, det skal læses højt. OG den har en langsom lukkefunktion, så ingen små fingre kommer i klemme.

.

Det søde gulvtæppe med den nuttede kanin er SÅ dejligt blødt og er rigtig lækkert for de små at sidde på, når der for eksempel skal samles Lego eller leges med My Little Pony.

Den skønne tremmeseng har aftagelige sider, så når Ida-Marie bliver stor nok, kan hun selv træde ind og ud af sengen. En farverig flagranke giver lidt farve til den hvide seng.

Husreolen og kan rumme en masse legetøj på en både hyggelig og effektiv måde. Nederst er en stor skuffe til alverdens ting, og de mange små rum passer perfekt til diverse kurve og opbevaring. 

 

Over husreolen hænger den sødeste ballonlampe, som giver et blødt og behageligt lys om natten. Der er tilmed fjernbetjening til, så man kan sidde ved siden af sengen og tænde/slukke. 

Det er meningen, at der med tiden skal komme endnu flere plakater op, men lige nu synes vi, det er så fint med de mange pege-plakater, som bidrager til indlæringen af nye ord. Hver dag skal Ida-Marie op og pege på de mange ting og vise, hvor flyvemaskinen er, og at pandaen sidder i bussen 😀 

Læs flere indlæg fra vores dagligdag