Ida-Maries eget værelse

Blog

boernevaerelse-baby-0aar

Så kom tiden sørme, hvor vores datter fik sit eget værelse. Ikke at hun har behov for privatliv og at kunne lukke døren bag sig, men nok mere fordi der for os som forældre er noget stort og særligt over, at ens barn nu er så stort, at det har sit eget værelse.

Vi bor i en ret så rummelig lejlighed i Aarhus C fordelt på 2 etager, hvoraf den nederste sal rummer 3 store værelse, badeværelse og køkken, mens den øverste etage indeholder et større repot, et mindre værelse samt en lækker tagterrasse. Og det er faktisk i repoten, at Ida-Marie har fået sit værelse, for det er et rigtig fint ”rum” med god plads, og så er det nemt for os at komme hurtigt op til hende fra stuen.

Hun har ikke så mange ting deroppe endnu, for hun er kun knap 7 måneder og har derfor nærmest kun behov for at ligge nede ved os i stuen og lege med sine rangler og dimsedutter. Men vi synes alligevel selv, at vi har fået det indrettet noget så hyggeligt, så det er klar til, at hun for alvor kan rykke ind, når hun bliver lidt ældre.

Vi havde en del af møblerne i forvejen, så vi har faktisk ikke gjort de store indkøb, men der er også stadig en del plads på hylder og gulv, til når hun får legetøj og andet, der fylder lidt mere 😉

På hendes værelse har vi placeret en kubikreol samt en lille kommode med sengetøj og lagener samt det tøj, som hun endnu ikke kan passe. Det tøj, hun bruger, ligger nemlig nedenunder, så vi nemt kan komme til det, når vi pusler hende. Derudover har vi fået sat nogle hylder op på væggen, hvilket er en rigtig god måde at få en effektiv opbevaring på, når taget skråner og på den måde minimerer og udfordrer pladsen en smule.
Hendes tremmeseng (som hun endnu ikke er så pjattet med at bruge 😉 ) havde vi i forvejen, og den har fået sin plads ved vinduet, og så har vi investeret i et tykt gardin, så vi sikrer, at rummet holdes mørkt, hvilket kan være udfordrende i sommerperioden, når Ida-Marie bliver puttet kl. 19.00! Og nu vi snakker om mørke, så har vi købt de her selvlysende stjerner, som vi begge havde på vores børneværelser, da vi var små. De er altså hyggeligt, og selv om de ikke er så pæne i dagslys, så giver de altså RIGTIG meget hygge om aftenen. Ida-Marie kan godt nok ikke se fidusen i dem endnu, men det skal nok komme 😀 Forhåbentligt kan det give hende ro og tryghed at ligge og kigge på, når hun bliver ældre og ligger i sengen og skal sove.

 

Man er vel barn af Plakatdyr

Det er ikke for sjov, at Ida-Marie er født ind i et plakatunivers, for hendes værelse er selvfølgelig allerede fyldt med nogle af vores søde og sjove plakater. Den første, vi fik op, var en personlig fødselstavle, som indeholder hendes navn, vægt, længde, dato og klokkeslæt for fødslen. Det var noget helt særligt at få lavet sådan en til os selv, eftersom vi har sendt tusindvis afsted til vores kunder i årenes løb!

Derudover har Ida-Marie også fået det nyeste skud på stammen op; nemlig vores todelte solsystem. Det er håndtegnet og utrolig flot, og vi glæder os til at snakke med hende om, hvad hun kan se på billederne. Det samme gælder for den store plakat med alle dinosaurerne, som, vi simpelthen synes, er så sød!  Til sidst har vi også fået forstørret ét af kortene fra pakkerne med læringskort, fordi det simpelthen er så sødt og passer perfekt ind i en godnat-seance: en lille mus, der kigger op på en måne.

Som en ekstra detalje, og fordi der endnu ikke er så meget legetøj på Ida-Maries værelse, der giver farve og liv, har vi tilføjet et flot, gult tæppe, som pryder det meste af gulvet. Det bliver også rigtig rart for fars og mors tæer, når de skal op om natten og give sutten for 17. gang 😉 Og apropos netop dette har vi ligeledes investeret i en foldemadras, hvis der skulle være behov, at en af os skulle ligge lidt ved siden af og synge godnatsange. 

Det var så Ida-Maries nye værelse indtil videre. Vi glæder os til at fylde det op med en masse legetøj, sjov og kærlighed!

Læs flere indlæg fra vores dagligdag