Ingerslev marked Aarhus

Blog

ingerslev-marked-aarhus

Nej, vi er ikke begyndt at udvide lageret og sælge blomster og planter, men i stedet har vi bare været en tur på det lokale torvemarked på Ingerslev Boulevard i Aarhus. Vi er så heldige, at vi kun bor et par hundrede meter derfra, så det er altså rigtig nemt lige at smutte ned og hente lækre kartofler, rødspætter, eller en flot buket til stuen. Der er nemlig en helt masse forskellige lækre og friske lokale varer, som du kan gå på jagt i, og så er priserne faktisk slet ikke i den dyre ende! Og har du din krejler-hat på, kan du sagtens kaste dig ud i en vaskeægte pruttekrig med sælgeren, hvis du gerne vil have dine æbler 5 kroner billigere.

På markedet på Ingerslev finder du både frugt og grønt, blomster i alle afskygninger, ost, fisk, honning, spegepølser, sæbe, kød, hunde – og hesteudstyr – ja, alt muligt forskelligt, alt afhængig af, hvem der lejer en stand. Og udvalget varierer naturligvis også efter sæson, og vi plejer gerne at købe vores lille juletræ dernede.
Vi var selv dernede forleden dag, for vejret stod knivskarpt, og Ida-Marie sov stadig i barnevognen efter en længere gåtur ned forbi Marselisborg Havn. Og så er det altså bare mega hyggeligt at slå et smut forbi torvemarkedet, hvor det bugner med liv og en masse lækkert for øjet. Selvom man ikke nødvendigvis står og mangler noget, bliver man i den grad fristet, for det hele præsenterer sig så godt, og de mange flotte farver er virkelig inspirerende. Vi kom selv hjem med kartofler, rødspætter og en stor spegepølse. Og så smager tingene altså bare lidt bedre, når man selv har været nede at hente dem på torvet.

 

Skulle du have lyst til at kigge forbi, er markedet åbent hver onsdag og lørdag fra 08.00-14.00. Et godt tip er at komme sidst på dagen, for der kan du altså virkelig gøre nogle gode handler. Selvfølgelig kun hvis du har is i maven og ikke absolut lige står og mangler 750 gram torsk, for det er altså ikke sikkert, at de har det tilbage på det tidspunkt!

Læs flere indlæg fra vores dagligdag