At holde juleaften for første gang med et spædbarn

Blog

Vi eeelsker julen, og alt hvad det indeholder, og selv om det er vores travleste periode på året, går vi alligevel meget op i at pynte op, bage, og i det hele taget bare HYGGE. I år var noget helt særligt, for vi skulle både holde jul sammen for første gang som par, men også som familie.

En af bagsiderne ved julen kan også være, at den kan være hulens stressende med en overfyldt kalender og rigtig mange besøg rundt omkring i landet. Det kan i sig selv være hårdt, men når man har en lille baby på 2 måneder med, er der ekstra meget at tage hensyn til! Derfor holdt vi besøg og aktiviteter på et minimum, da vi i forvejen havde nok at se til på vores kontor og lager.


Vi har nemlig tydeligt kunnet mærke på Ida-Marie, når vi har haft for mange besøg, eller hvis der bare generelt er sket lidt for meget i løbet af en dag, så vi var selvfølgelig spændte (og en smule nervøse) over, hvordan juledagene skulle gå. Heldigvis gik de rigtig godt, og Ida-Marie tog sig nogle gode lure i barnevognen efter at være blevet godt og grundigt dikke-dikket i kinderne, men der er ingen tvivl om, at julen med en lille baby har været en smule mere hektisk – på den gode måde 


Læs flere indlæg fra vores dagligdag