Lykken er.. en motor til slyngevuggen!

Blog

Reklame MEMBANTU

Inden vi fik Ida-Marie, havde vi læst os til, at rigtig mange forældre ikke kunne leve uden deres slyngevugge, og at den rent ud sagt havde reddet deres liv (og søvn!). Vi valgte på forhånd ikke at anskaffe os en, da vi håbede på, at Ida-Marie ville kunne falde forholdsvis nemt i søvn. Det viste sig så, at det kunne hun IKKE, og vi var rigtig lettede, da vi en sen aften havde en slyngevugge med ind af døren.

Den virkede rigtig fin, og Ida-Marie lukkede hurtigt øjnene i, men så snart vi stoppede vugningen og de bløde bevægelser, slog hun øjnene op med det samme, som om hun tænkte: ”Hvorfor i alverden stoppede du??”.

Vi kunne jo selv sagt ikke holde til at sidde og vugge hende hele tiden (selv om det var en væsentlig forbedring i forhold til at vugge i armene konstant), så da vi fandt ud af, at der findes en såkaldt vuggemotor, måtte vi bare prøve den!

Membantu er forhandler af denne skønne opfindelse, og den sørger for, at slyngevuggen er i konstant bevægelse. Det er jo sådan med babyer, at de virkelig har brug for masser af søvn for at udvikle sig og vækste normalt, så hvis din baby ikke sover nok, er det noget, både den og du lider under. Der er dog en del babyer, der ikke bare sådan lige kan lukke ned og koble fra, og som skal have hjælp til at falde i søvn. Ida-Marie er en af dem, og det er virkelig guld værd med en vuggemotor, som fungerer som et ekstra sæt hænder. Derudover kan den være rigtig behjælpelig, hvis dit barn lider af kolik, refluks eller maveproblemer, fordi de vuggende bevægelser giver tryghed og en behagelig og genkendelig fornemmelse for dem.

Vuggemotoren fra Membantu passer til deres egen Cozy Cradle, men også til de fleste andre vugger og slyngevugger (også tvillingeversioner), fx fra Natures Sway og Nonomo. Vi har en fra Nonomo, og det er den, vi bruger motoren til.
Selve motoren larmer ikke synderligt meget, men fjedrene afgiver en lille smule lyd, men vi synes, at man hurtigt vænner sig til den monotone lyd. Derudover kan man, hvis baby vejer mere end 6kg, bruge slyngevuggens originale fjeder, hvilket reducerer lyden en smule. Der er i alt 5 hastigheder alt efter, hvor hurtigt man vil have, at vuggen skal bevæge sig, og den kan klare en maksimum vægt på 15 kg, så man kan altså bruge den rigtig, rigtig længe!

Prisen er kr. 1599, hvilket sikkert for de fleste hapser en stor del af budgettet, men det er virkelig pengene værd! Den giver så meget ro og ekstra frihed, som virkelig er guld værd, og som bestemt ikke kan købes for penge. Har du ikke lyst til at kaste så mange penge afsted lige nu og her, kan du også leje den til en pris på kr. 250 per måned.

Skulle du være i tvivl, kan vi altså VARMT anbefale denne skønne vuggemotor, som pt. blidt vugger Ida-Marie op og ned, mens mor og far får en kop kaffe 😊 

Reklame MEMBANTU

Læs flere indlæg fra vores dagligdag