Byg selv væg-til-vægreol

Blog

En væg-til-væg bogreol giver rigtig meget personlighed og er desuden perfekt til masser af opbevaring.

Opbevaring er altid vigtigt at tænke med ind i sin indretning, men det skal helst løses på en både flot OG effektiv måde. Men hvordan dælen gør man lige det?? Det er blevet rigtig populært at lave sine egne væg-til-væg bogreoler, som fungerer som et stort opbevaringsmøbel, men samtidig også giver personlighed og sætter præg på en ellers ret så klassisk, nordisk indretning,

Vi var selv enige om, at en stor bogreol, der fyldte hele den ene side af væggen i spisestuen, var vejen frem, men vi var også enige om, at vi ikke skulle kaste os ud i gør-det-selv projekt, som, vi bare VIDSTE, ville gå galt!


En mulighed var også at betale en snedker eller lignende, som kunne lave det for os. Ulempen var, at det koster rigtig mange penge, men omvendt kunne vi få det ligesom, vi ville have det! Nærigrøvene kom dog op i os, og efter noget søgen på nettet, fandt vi ud af, at man kunne købe nogle af de billigste reoler fra IKEA (modellen ”Billy”, som faktisk blive solgt hvert 2. sekund eller noget i den dur), og på den måde sætte dem sammen, så de bliver én stor.

Vi var selv i tvivl, om det ville komme til at se ”billy’t” ud (hehe), men på de billeder, vi kunne se, var resultatet altså rigtig flot! Så vi fik fat i 7 enkeltreoler og tilhørende hylder, som vi satte klods op ad hinanden på den ene stuevæg, og de mange hylder har vi blot indsat med varierende højde, så reolen kan rumme både små og store ting.

Vi er RIGTIG glade for resultatet, og endnu mere glade for, at det ikke kom til at koste en bondegård. Så har du også lyst til at få lavet en flot og rummelig væg-til-væg bogreol, kan du nemt og med få midler slippe afsted med det!

Bogreolen rummer rigtig mange af Pernilles Kina-bøger.

Hylderne er justeret i forskellige højder, så der kommer spil i hele udtrykket.

Læs flere indlæg fra vores dagligdag