Vi tilbyder dig en personlig og flot f√łdselstavle, der vil pynte i ethvert hjem. Nedenfor kan du v√¶lge, hvilket design/farve du √łnsker og se, hvilke dyr du kan f√• sat p√•. N√•r du har besluttet dig for designet, og hvilke dyr plakaten skal have, udfylder du kontaktformularen med oplysningerne omkring barnet og v√¶lger st√łrrelse.

Efter du har afsendt din besked, vil vi kontakte dig inden for 1-3 hverdage med et udkast til, hvordan plakaten kunne se ud. Vi printer aldrig, f√łr du synes, den er perfekt.


DIN LEVERINGS- OG TILFREDSHEDSGARANTI!

KUNDERNE ELSKER OS

Bertore ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Bertore ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Læs mere
Fuldst√¶ndig fantastisk service!! Kontaktede plakatdyr l√łrdag aften og fik tilsendt et udkast af plakaten p√• mail tirsdag aften (for at se det endelige resultat) alt var som det skulle v√¶re, og jeg modtog min plakat torsdag eftermiddag! Alt det her p√• under en uge ūü§©ūü§© jeg er S√Ö tilfreds med jeres service og plakaten er bare s√• s√łd! ūüĎĆūüŹľ
Simone Knudsen ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Simone Knudsen ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Læs mere
Hold da op for en service!ÔŅĹÔŅĹÔŅĹÔŅĹ Jeg fik en plakat med grimme folder, og s√• havde jeg oven i k√łbet bestilt den i forkert st√łrrelse. Den fikser Martin ved kvit og frit at sende mig en ny plakat i den rigtige st√łrrelseÔŅĹÔŅĹÔŅĹÔŅĹÔŅĹ til dig Martin
Sara Kvistgaard ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Sara Kvistgaard ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Læs mere
Utrolig god service! Bestilte en plakat med ramme i fredags. Den var klar til afhentning i pakkeboks l√łrdag formiddag. Havde skrevet at det var en gave i "bem√¶rkninger" og da jeg √•bnede pakken havde de pakket den rigtig fint ind
Jeanette Nielsen ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Jeanette Nielsen ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Læs mere
Plakaterne jeg har modtaget er i helt fantastisk god kvalitet. Det er hurtig ekspedition - jeg bestilte 3 plakater mandag aften og onsdag lå de klar til afhentning i postboksen. Jeg vil klart anbefale at anvende Plakatdyr! Det er ihvertfald ikke sidste gange jeg bestiller derfra