Design din personlige f√łdselstavle

Modtag et udkast på mail efter at have udfyldt felterne nedenfor. Vær opmærksom på, at billedet ikke ændrer sig, når du indtaster oplysningerne. 

Efter du har afsendt din besked, vil vi kontakte dig inden for 1-3 hverdage med et udkast til, hvordan plakaten kunne se ud. Vi bruger kun dine adresseoplysninger, hvis du √łnsker at k√łbe plakaten, og vi trykker aldrig, f√łr du synes, den er perfekt. ūüôā

V√¶lg mellem st√łrrelserne A4 (200,-), 30x40cm (250,-) og 50x70cm (350,-). Bem√¶rk, du f√łrst bestiller, n√•r udkastet, vi sender p√• mail, er godkendt.

Udfyld felterne nedenfor og modtag udkast p√• mail inden for 1-3 hverdage‚Äč


DIN LEVERINGS- OG TILFREDSHEDSGARANTI!

KUNDERNE ELSKER OS

Bertore ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Bertore ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Læs mere
Fuldst√¶ndig fantastisk service!! Kontaktede plakatdyr l√łrdag aften og fik tilsendt et udkast af plakaten p√• mail tirsdag aften (for at se det endelige resultat) alt var som det skulle v√¶re, og jeg modtog min plakat torsdag eftermiddag! Alt det her p√• under en uge ūü§©ūü§© jeg er S√Ö tilfreds med jeres service og plakaten er bare s√• s√łd! ūüĎĆūüŹľ
Simone Knudsen ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Simone Knudsen ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Læs mere
Hold da op for en service!ÔŅĹÔŅĹÔŅĹÔŅĹ Jeg fik en plakat med grimme folder, og s√• havde jeg oven i k√łbet bestilt den i forkert st√łrrelse. Den fikser Martin ved kvit og frit at sende mig en ny plakat i den rigtige st√łrrelseÔŅĹÔŅĹÔŅĹÔŅĹÔŅĹ til dig Martin
Sara Kvistgaard ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Sara Kvistgaard ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Læs mere
Utrolig god service! Bestilte en plakat med ramme i fredags. Den var klar til afhentning i pakkeboks l√łrdag formiddag. Havde skrevet at det var en gave i "bem√¶rkninger" og da jeg √•bnede pakken havde de pakket den rigtig fint ind
Jeanette Nielsen ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Jeanette Nielsen ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź
Læs mere
Plakaterne jeg har modtaget er i helt fantastisk god kvalitet. Det er hurtig ekspedition - jeg bestilte 3 plakater mandag aften og onsdag lå de klar til afhentning i postboksen. Jeg vil klart anbefale at anvende Plakatdyr! Det er ihvertfald ikke sidste gange jeg bestiller derfra