Navnetavle plakater

En navnetavle plakat er en rigtig sød måde at give barnet sin egen plakat. Hænger den på barnets værelse, kan han eller hun vise, at ”her bor jeg”, og det er virkelig noget, som gør de små stolt. Derudover finder du også vores navnetavle plakater i rigtig mange forskellige, fine designs, så alt efter hvilken du vælger, kan barnet også få en masse lærerigt ud af den. Nedenfor ser du de forskellige kategorier inden for navnetavle plakater, som vi tilbyder, og vi er sikre på, at du finder en eller flere, som falder i din smag. Navnetavler er en fantastisk og personlig gave, og vi er sikre på, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Stort udvalg af navnetavle plakater

Vi er stolte af at kunne sige, at vi har et af landets største udvalg inden for navnetavle plakater. Det har vi fordi, at vi rigtig gerne vil kunne tilbyde navneplakater, der passer til de fleste typer af hjem i Danmark. Om dit barn er til biler, til nuttede dyr, til vuggevisesang, eller noget helt syvende, sĂĽ hĂĽber vi, at i finder den rette variant her hos os. Alle vores navnetavle plakater finder du i enten a4, 30×40 eller 50×70, og du kan tilkøbe matchende rammer til samtlige størrelser.

 

Et personligt børnevÌrelse
Et moderne børnevÌrelse skal vÌre fuld af liv, farver, leg, personlighed, og meget mere. Og Ên af müderne at tilføje det pü er ved hjÌlp af en masse fede børneplakater, fx disse skønne navnetavle plakater. Med barnets navn og fødselsdato bliver det ikke mere personligt, og med tiden vil det ogsü hjÌlpe barnet til at kunne genkende (og müske endda stave til) sit eget navn.

 

Giv en navnetavle plakat i gave
Selv om disse specialfremstillede plakater ikke kan returneres, er de stadig vanvittigt populære som gaveidé til for eksempel barnedåben, barselsbesøg, 1-års fødselsdag, og lignende. Står du og skal bruge en gave til en af disse slags begivenheder, er det da fuldstændig oplagt at lægge en af disse fine navnetavle plakater i kurven. Vi er sikre på, at de vil vække uendelig meget glæde hos modtageren – store som små.

 

Se vores kÌmpe udvalg af børneplakater
Husk også at tjekke vores enorme udvalg af børneplakater ud, inden du går til kassen. Hos Plakatdyr er vi nemlig eksperter inden for – især – børneplakater, så på de front kan du finde en hel masse skønne illustrationer og designs, som er klar til at komme hjem at hænge. Foruden disse skønne navnetavle plakater er der børneplakater til alle aldre – lige fra spæd til en gamende teenager. Rigtig god fornøjelse med det store og inspirerende udvalg.