BY PLAKATER

Med denne serie af plakater med byer og områder kan du vise over for omverdenen og dine gæster, hvor du kommer fra og hvilken baggrund, du har. Du kan både vælge din nuværende by eller område, men du kan også vælge din hjemstavn, hvor du er vokset op, og hvor dine forældre måske stadig bor. Valget er dit! Med by plakater kan du selv vælge, hvilken by eller område, der skal dominere hjemme hos dig. 

 

Giv en gave fra hjertet


Har du en god ven, kollega eller et familiemedlem, der skal flytte, kan du glæde ham eller hende med en ting, der for altid vil minde denne person om, hvor vedkommende kommer fra. Med vores store udvalg af by plakater er der stor sandsynlighed for, at du kan finde den by eller område, som du har brug for. Plakater med byer er en sjov måde at give en anderledes gave på, fordi de vidner om, at du som gavegiver har tænkt længe og meget over, hvad du nu skulle give denne heldige modtager. Du vil også opdage, at produkterne findes i flere forskellige farver og størrelser. Dette har vi gjort for at ramme så mange forskellige personligheder og indretninger som muligt.

 

By plakater

Produkterne i denne kategori har mange formål og kan stort set placeres i alle husets rum. De er nemlig tegnet ud fra den tanke, at skal passe ind på både børneværelset, stuen, kontoret, køkkenet, bryggerset, soveværelset, eller hvor man nu skulle have lyst til at ophænge sin bykort plakat. Du kan på diverse fora og hjemmesider på nettet finde inspiration til, hvor du skal hænge netop din op, men ellers har vi nogle forskellige idéer: eksempelvis to styk by plakater i størrelsen 50×70 over sengen i soveværelset. Én, der repræsenterer din hjemby og én, der repræsenterer din kærestes hjemby. En anden idé kunne være at forære en bykort plakat som gave til en indflytterfest. Motivet kan både være denne persons hjemby, men også den nye by, som personen netop er flyttet til. Der er mange muligheder!

 

Bestil dine by plakater i dag
By plakater er gode i mange situationer, så vi synes, du skal starte din bestilling med det samme! Vi garanterer levering inden for 1-4 hverdage, så du hurtigt kan tage dine produkter i brug, eller så du har dem i tide til den fødselsdag, indflytterfest, bryllup eller lignende, som du skal til.