BLACK FRIDAY HOS PLAKATDYR

Hvorfor købe Black Friday plakater hos Plakatdyr.dk?
Vi kan ikke sige det nok gange, men du finder de bedste tilbud på Black Friday plakater her hos Plakatdyr. Vi har set frem mod denne dag hele året og brugt massevis af tid på at finde de bedste tilbud frem til alle vores skønne kunder. Derfor kan du roligt regne med, at når du klikker ind på vores hjemmeside til Black Friday, vil du finde tonsvis – og vi mener tonsvis – af super lækre tilbud på Black Friday plakater. Er du derfor ude efter flotte designs og motiver på denne tid af året, gør du meget klogt i at holde øje med vores webshop, hvis du gerne vil spare massevis af penge! Vi vil være størst, når det gælder Black Friday plakater, og det kan du hjælpe os med ved at støtte os og dansk iværksætteri.

Spar massevis af penge
Vi er kommet til den dag på året, som også kendes som landets – hvis ikke verdens – største shoppedag, og det er med god grund, for her bugner butikkerne af tonsvis af gode tilbud, så du kan gøre utallige gode handler til både dig selv og til julegaveindkøbene. Hos Plakatdyr har vi glædet os til denne dag, for vi elsker at forkæle alle vores skønne kunder med endnu lavere priser og gode kup! Velkommen til Black Friday hos Plakatdyr! Hos Plakatdyr starter alle de gode Black Friday tilbud d. 23. november kl. 00.01, hvor alle de gode tilbud og rabatter vil være synlige på hjemmesiden.

Vi vil være størst inden for Black Friday plakater

Vi gør et stort nummer ud af Black Friday, fordi vi ved, at denne dag betyder meget for vores kunder, fordi der er enormt mange penge at spare rundt omkring, hvis man kigger sig lidt for. Den leg vil vi naturligvis også gerne være en del af, og derfor har du også de sidste par år kunnet finde masser af lækre Black Friday plakater her hos os. I år er selvfølgelig ingen undtagelse, og du har sikkert allerede fundet ud af, at du her hos Plakatdyr bliver præsenteret for det ene lækre tilbud efter det andet! Vi ved, det kan være svært at vælge med så mange skønne udsalgspriser, men så er det heldigt, at priserne er trykket så lavt i bund, at der er plads til at lægge MANGE varer i kurven på sådan en dag. Når kalenderen siger ”Black Friday”, går vi all in på tilbud og udsalg, og du ved derfor, at du altid kan regne med os, når det gælder Black Friday plakater!

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition og er placeret lige efter højtiden Thanksgiving. Dagen er kendetegnende ved, at nærmest samtlige butikker og webshops i hele landet tilbyder ekstremt lave priser og gigantiske rabatter på millionvis af varer, og mange benytter lejligheden til at få taget hul på julegaveindkøbene, mens andre får købt alt muligt ind til dem selv og deres familier såsom mobiltelefoner, gadgets, køkkenmaskiner, tøj, og så videre. Black Friday har de seneste år i USA været den travleste shoppingdag på året, og der bliver her omsat for et svimlende milliardbeløb på blot denne ene dag.

Hvorfor hedder det Black Friday?
Faktisk skal vi helt tilbage til 1950erne, hvor man i staten Philadelphia i USA brugte termen til at beskrive den enorme horde af biler og mennesker, der prydede gadebilledet dagen efter den velkendte højtid Thanksgiving. Begrebet spredte sig efterfølgende til resten af landet og bruges nu flittigt, når vi nærmer os den travle shoppingdag. En anden forklaring på navnet er, at Black Friday er den tid på året, hvor butikker og webshops for alvor får gang i salget og derved sorte tal på bundlinjen. Vi ved ikke, hvad den rigtige årsag er, men vi ved til gengæld, at Black Friday tilbud er skønt for både forbruger og forhandler, og derfor siger vi bare: Rigtig god fornøjelse, og god shoppelyst!

Er der penge for mig at spare?
JA, ja og atter ja! Alle butikker og webshops bugner med overdådige tilbud og store rabatter, og også hos Plakatdyr tilbyder vi selvfølgelig en masse lækre Black Friday tilbud. Så hold øje medvores hjemmeside, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg os på Facebook og Instagram, så du er opdateret på de mange skønne tilbud og rabatter, når vi nærmer os Black Friday d. 26 november 2021. Det bliver en festdag for alle, og det er din mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste, men også for at komme tidligt og godt i gang med julegaveindkøbene.5

VIND GAVEkort på 1000,- Tilmeld nyhedsbrevet

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev,
deltager du samtidig i vores konkurrence.
Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.

Læs mere i vores Persondatapolitik

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?