Black Friday betyder tilbud på massevis af plakater


Spar massevis af penge

Vi er kommet til den dag på året, som også kendes som landets – hvis ikke verdens – største shoppedag, og det er med god grund, for her bugner butikkerne af tonsvis af gode tilbud, så du kan gøre utallige gode handler til både dig selv og til julegaveindkøbene. Hos Plakatdyr har vi glædet os til denne dag, for vi elsker at forkæle alle vores skønne kunder med endnu lavere priser og gode kup! Velkommen til Black Friday hos Plakatdyr! Hos Plakatdyr starter alle de gode Black Friday tilbud d. 23. november 2018 kl. 00.01, hvor alle de gode tilbud og rabatter vil være synlige på hjemmesiden.

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition og er placeret lige efter højtiden Thanksgiving. Dagen er kendetegnende ved, at nærmest samtlige butikker og webshops i hele landet tilbyder ekstremt lave priser og gigantiske rabatter på millionvis af varer, og mange benytter lejligheden til at få taget hul på julegaveindkøbene, mens andre får købt alt muligt ind til dem selv og deres familier såsom mobiltelefoner, gadgets, køkkenmaskiner, tøj, og så videre. Black Friday har de seneste 10 år i USA været den travleste shoppingdag på året, og der bliver her omsat for et svimlende milliardbeløb på blot denne ene dag.

 

Hvorfor hedder det Black Friday?

Faktisk skal vi helt tilbage til 1950erne, hvor man i staten Philadelphia i USA brugte termen til at beskrive den enorme horde af biler og mennesker, der prydede gadebilledet dagen efter den velkendte højtid Thanksgiving. Begrebet spredte sig efterfølgende til resten af landet og bruges nu flittigt, når vi nærmer os den travle shoppingdag. En anden forklaring på navnet er, at Black Friday er den tid på året, hvor butikker og webshops for alvor får gang i salget og derved sorte tal på bundlinjen. Vi ved ikke, hvad den rigtige årsag er, men vi ved til gengæld, at Black Friday tilbud er skønt for både forbruger og forhandler, og derfor siger vi bare: Rigtig god fornøjelse, og god shoppelyst!

 

Er der penge for mig at spare?

JA, ja og atter ja! Alle butikker og webshops bugner med overdådige tilbud og store rabatter, og også hos Plakatdyr tilbyder vi selvfølgelig en masse lækre Black Friday tilbud. Så hold øje medvores hjemmeside, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg os på Facebook og Instagram, så du er opdateret på de mange skønne tilbud og rabatter, når vi nærmer os Black Friday d. 23. november 2018. Det bliver en festdag for alle, og det er din mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste, men også for at komme tidligt og godt i gang med julegaveindkøbene.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig Plakatdyrs nyhedsbrev og få først besked om vores vilde black friday tilbud