Fragt og levering

Fragt og levering

Følgende leverings – og salgsbetingelser gælder for alle leverancer fra Plakatdyr.dk, medmindre andre aftaler er indgået. Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and tracenummer og leverer inden for 1-4 hverdage. Skulle varen mod forventning ikke kunne afsendes inden for tidsperioden, modtager du besked med det samme. Dog kan specialbestillinger tage op til 1 uge, og ved særlige travle tider kan der forekomme ekstra leveringstid. Besked vil her gives på e-mail, via Facebook eller her på siden.

 

 

Levering med PostNord

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostNord, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under dit køb den fragtmetode, der passer dig.

 

Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 199,-).

Via knappen ’vælg udleveringssted’ kan du vælge mellem mange forskellige udleveringsmuligheder ved at indtaste dit postnummer og få alle de muligheder, der er for afhentning i dit område. Indtast dit mobiltelefonnummer og modtag en SMS fra PostNord med info, når pakken er klar til afhentning.

 

 

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 199,- og 20,- ved køb over 199,-)
PostNord leverer pakken personligt eller stiller den et bestemt sted, hvis du har valgt dette. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt at pakken skal afleveres personligt, skal du selv efterfølgende afhente pakken på posthuset.

Vær opmærksom på, at hvis du har valgt, at pakken må stilles, selvom du ikke er hjemme, kan postbuddet stadig tage den med og bede dig hente den på posthuset, hvis han finder den valgte placering særlig udsat for tyveri.

 
 

Oftes stilles spørgsmål.

Hvordan bruger jeg PostNords Track and trace?
 – Du kan følge din pakke ved at indtaste dit forsendelsesnummer: http://www.postnord.dk/da/Sider/TrackTrace.aspx

 

Jeg har ikke modtaget mit track and trace fra Postnord
 – Du skal altid være velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have problemer.

 

Min pakke er ”strandet” på en pakkecentral?
– Kan du ud fra dit forsendelsesnummer se, at din pakke er ”strandet” på en pakkepostcentral, kan du kontakte PostNord på 70 70 70 30 – husk at oplyse om dit forsendelsesnummer. Oftest ligger din pakke allerede klar til afhentning og er måske glemt at blive scannet på udleveringsstedet.

 

Information om bestilling

– Efter din bestilling modtager du en mail fra os med bekræftelse på din ordre. Har du ikke modtaget en sådan bekræftelse, bedes du henvende dig til info@plakatdyr.dk Vi oplever desværre ofte,  at indtastet e-mailadresse kan være skrevet forkert i farten, hvilket har konsekvenser for den videre behandling af ordren. Kontrollér derfor altid, at din e-mailadresse er skrevet korrekt, inden du afgiver din bestilling! Det er dit eget ansvar at være opmærksom på disse mails. Modtager vi pakken retur efter de 14 dages liggetid, er det for egen regning, at pakken bliver sendt endnu en gang.

 

Hvem er vi? Læs mere om hvem, der står bag Plakatdyr lige her: link til siden ”Om os”

DIN LEVERINGS- OG TILFREDSHEDSGARANTI!

  ❤ Hurtig levering – vi afsender din ordre 1-4 hverdage efter bestilling.

  ❤ Tilfredshedsgaranti – Skulle du imod mine forventninger ikke være tilfreds med  

       din bestilling, har du altid 30 dages fuld returret.

  ❤ Tryk med omtanke, da vi samarbejder med et svanemærket trykkeri.

  ❤ Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig


  ❤ 100% Sikker betaling 
  ❤ Der er forsikring og “track and trace” på alle forsendelser.
  ❤ Leveringsgaranti – Er uheldet ude og din bestilling bliver skadet , sender vi 

       selvfølgelig en ny pakke til dig uden beregning.

 

KUNDERNE ELSKER OS

Bertore  ⭐⭐⭐⭐⭐
Bertore ⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Fuldstændig fantastisk service!! Kontaktede plakatdyr lørdag aften og fik tilsendt et udkast af plakaten på mail tirsdag aften (for at se det endelige resultat) alt var som det skulle være, og jeg modtog min plakat torsdag eftermiddag! Alt det her på under en uge 🤩🤩 jeg er SÅ tilfreds med jeres service og plakaten er bare så sød! 👌🏼
Simone Knudsen ⭐⭐⭐⭐⭐
Simone Knudsen ⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Hold da op for en service!���� Jeg fik en plakat med grimme folder, og så havde jeg oven i købet bestilt den i forkert størrelse. Den fikser Martin ved kvit og frit at sende mig en ny plakat i den rigtige størrelse����� til dig Martin
Sara Kvistgaard ⭐⭐⭐⭐⭐
Sara Kvistgaard ⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Utrolig god service! Bestilte en plakat med ramme i fredags. Den var klar til afhentning i pakkeboks lørdag formiddag. Havde skrevet at det var en gave i "bemærkninger" og da jeg åbnede pakken havde de pakket den rigtig fint ind
Jeanette Nielsen  ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeanette Nielsen ⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Plakaterne jeg har modtaget er i helt fantastisk god kvalitet. Det er hurtig ekspedition - jeg bestilte 3 plakater mandag aften og onsdag lå de klar til afhentning i postboksen. Jeg vil klart anbefale at anvende Plakatdyr! Det er ihvertfald ikke sidste gange jeg bestiller derfra