Køb med EAN-nummer

Hos Plakatdyr.dk elsker vi at sende vores mange fede plakater ud til hele landet, og det betyder, at vi naturligvis også sælger alle vores produkter til institutioner. Helt lavpraktisk fungerer det via køb med EAN-nummer som betaling, som du finder som en betalingsmulighed under check out.


Skal du købe med EAN nummer? Sådan fungerer det
Først og fremmest skal du sikre dig, at institutionen har et fungerende EAN-nummer. Har i det, er i klar til at betale med EAN-nummer hos Plakatdyr:

1) Tilføj de ønskede plakater og rammer til kurven

2) Gå til kurven, hvor du klikker på ”institution” og herefter udfylder oplysningerne i de påkrævede felter

3)  Klik videre til ”levering og betaling”, hvor EAN-nummeret også tilføjes

4) Gennemfør købet

Det er både muligt at få leveret til pakkeshop/posthus eller direkte til institutionens adresse. Dette skal i blot vælge under leveringsprocessen.


Sikkerhed til jeres institution
Vi ved, hvor vigtigt det er at have sikkerheden i orden – især når det gælder børn. Derfor indrammer vi også jeres plakater i rammer med plexiglas, så i undgår uheld på stuerne. Børnene elsker at få vores populære plakater i hænderne og pege på de mange motiver, farver og former, og derfor skal plakaterne og rammerne også kunne holde til at blive taget op og ned fra væggen MANGE gange. Skulle uheldet være ude, og rammen ryger på gulvet, er der på grund af plexiglasset minimal risiko for, at den går i stykker, og i undgår glasskår på gulvet og i børnenes fingre.


Find de bedste plakater til at fremme børnenes fantasi
Hos Plakatdyr vil vi rigtig gerne være med til skabe de bedste omgivelser for børn. Når du køber plakater med EAN-nummer hos os, har du allerede taget et stort skridt imod at få fantastiske omgivelser for børnenes i jeres institution. Med de mange fine og farverige plakater på væggene kan børnene lære en hel masse om både tal, bogstaver, dyr, køretøjer, farver, og meget mere, og de kan bruge timevis på at snakke om de mange flotte motiver på plakaterne. Køber du plakater med EAN-nummer her hos Plakatdyr, får du de mest fantastiske produkter til at fremme børnenes leg og fantasi, og så skaber de samtidig den mest fantastiske stemning i rummene.


Køb plakater med EAN-nummer til både de store og de små
Vi har et kæmpe udvalg hos Plakatdyr, og derfor kan du købe plakater med EAN-nummer til både de helt små i vuggestue/dagpleje og de større børn i børnehaven eller skolealderen. Her er massevis af produkter at vælge imellem, og mangler du nogle anbefalinger til plakater til bestemt alderstrin, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.


Mulighed for fast samarbejde og favorable priser
Det er vores erfaring, at institutioner ofte ønsker en fast og sikker aftale med deres samarbejdspartnere. Derfor er det selvfølgelig også muligt at lave en mere fast aftale med os, hvilket også kan betyde individuelle tilbud til jeres institution. Ønsker i en fast aftale med Plakatdyr ved køb med EAN-nummer, er i altid velkommen til at skrive til os på [email protected] med jeres ønsker og idéer.