Mød personerne bag Plakatdyr.dk

Hej, jeg hedder Martin Engelund og jeg er stifter at Plakatdyr.dk

Jeg har altid vidst, jeg ville være iværksætter og har altid ”ledt” efter den rigtige idé til mit eventyr. Jeg har studeret Multimediedesigner på Aarhus Erhvervsakademis, og har altid haft stor interesse i indretning, design, arkitektur samt plakatkunst. Derfor stiftede jeg Plakatdyr i sommeren 2014 med henblik på at skabe en unik verden af moderne design – og kvalitetsprodukter til børn og deres forældre. Siden august 2014 er der sket mange forandringer i virksomheden, og stigende efterspørgsel på vores produkter har resulteret i lanceringen af en helt ny hjemmeside, som åbnede i foråret 2016. Den nye hjemmeside er hele tiden under forbedring og har til formål at gøre din kundeoplevelse hos Plakatdyr.dk så nem som muligt.

Har du spørgsmål til os, skal du altid være velkommen til at skrive os en mail, og det vil enten være mig eller Pernille, som besvarer den. Pernille har altid været en stor del af Plakatdyr og har hjulpet rigtig meget til for at gøre virksomheden til det, som den er i dag. Til dagligt studerer Pernille Dansk med Kinesisk som sidefag på Aarhus Universitet og er færdig i sommeren 2019. Hun er med til at løfte Plakatdyrs målsætning om at være de bedste og største på det danske marked, og det gælder både på kvalitet, pris og udvalg. Vi udvikler hele tiden nye produkter, men forbedrer også designet på de eksisterende. I dag favner vi bredt og med over 1700 forskellige design – og plakatvarianter, har vi noget til alle hjemmets mange forskellige rum.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service og hjælper gerne, hvis der er et specielt ønske. Vi er stolte af, at så mange følger os på de sociale medier, hvor man hele tiden kan følge med i vores udvikling af hjemmeside, produkter, deltage i konkurrencer og meget, meget mere. Har du fx husket at se vores store udvalg af børneplakater til børneværelset her?

Vi oplever, at mange tror, at Plakatdyr.dk er en større virksomhed, end den egentlig er. Nogle tror, at vi er et trykkeri med store lokaler og mange ansatte, men faktisk er vi kun mig(Martin) som fuldtidsansat, mens vi har rigtig mange dygtige og effektive samarbejdspartnere. Hele driften og idéen med Plakatdyr.dk er, at man skal gøre det, man er god til, og det, som man ikke er god til, skal man lade dem, der er god til, gøre. Det gør også, at vi ikke selv har maskinerne til at trykke Jeres plakater, da et professionelt trykkeri klarer den opgave. Vi trykker flere gange om ugen, og grundet et godt samarbejde kan vi derfor tilbyde hurtig levering af Jeres plakater.

Med venlig hilsen

Martin, Plakatdyr.dk