Om os

Hej, jeg hedder Martin Engelund og jeg er stifter at Plakatdyr.dk 

 

Jeg har altid vidst, jeg ville være iværksætter og har altid ”ledt” efter den rigtige idé til mit eventyr. Jeg har studeret Multimediedesigner på Aarhus Erhvervsakademis, og har altid haft stor interesse i indretning, design, arkitektur samt plakatkunst. Derfor stiftede jeg Plakatdyr i sommeren 2014 med henblik på at skabe en unik verden af moderne design – og kvalitetsprodukter til børn og deres forældre. Siden august 2014 er der sket mange forandringer i virksomheden, og stigende efterspørgsel på vores produkter har resulteret i lanceringen af en helt ny hjemmeside, som åbnede i foråret 2016. Den nye hjemmeside er hele tiden under forbedring og har til formål at gøre din kundeoplevelse hos Plakatdyr.dk så nem som muligt.

 

Jeg brænder for iværksætteri, og derfor betyder hver enkelt detalje omkring min virksomhed også utroligt meget for mig. Dansk iværksætteri og kreativitet er vigtigt for alle, for det baner vejen for ny teknologi, anderledes tankegange, og ikke mindst sjove arbejdspladser, og netop ved at handle her hos Plakatdyr.dk støtter du denne vigtige udvikling. At være selvstændig betyder samtidig, at man er i berøring med samtlige af virksomhedens aktiviteter, og derfor er det vigtigt for mig, at du som kunde får en 100% tilfredsstillende oplevelse her på siden. Hver enkelt detalje omkring Plakatdyr.dk betyder noget for mig, og derfor er det en kæmpe hjælp for mig, hvis du kontakter mig med både ris, ros eller spørgsmål!

 

Som du muligvis har opdaget, findes der naturligvis også andre plakatvirksomheder udover os. Så hvorfor skulle du vælge at handle hos lige netop os? Det vil vi selvfølgelig hellere end gerne hjælpe dig med at svare på, for vi synes selv, at det er rimelig simpelt:

Kundeservice i topklasse: Vi oplever, at mange tror, at Plakatdyr bemandingsmæssigt er en større virksomhed, end den egentlig er. Nogle tror, at vi er et trykkeri med store lokaler og mange ansatte, men faktisk er vi kun mig (Martin) som fuldtidsansat samt nogle dygtige pakkere, som sørger for, at dine varer kommer frem hurtigst muligt. Den lave bemanding gør, at vi hele tiden er i kontakt med hinanden, og der er således ikke nogen ordrer eller kunder, der går i glemmebogen eller fejlkommunikeres. Med vores effektive arbejdstilgang sker der sjældent misforståelser, så du kan trygt forvente en kundeservice i en klasse for sig.


Kvalitetsprodukter: Hele driften og idéen med Plakatdyr.dk er, at man skal gøre det, man er god til, og det, som man ikke er god til, skal man lade dem, der er god til, gøre. Det gør også, at vi ikke selv har maskinerne til at trykke dine plakater, da et professionelt trykkeri klarer den opgave. Vores samarbejdende trykkeri er svanemærket og yderst kvalitetsbevidst, så du er sikret et produkt af topkvalitet, hver gang du handler hos os. Vi trykker flere gange om ugen, og grundet et godt samarbejde kan vi derfor tilbyde hurtig levering af dine plakater.


Altid hurtig levering: Vi ved, det er vigtigt for dig at modtage din pakke hurtigst muligt, og nogle gange endda dagen efter bestilling. Vi er yderst forstående over for, at man kan være liiidt sent ude med gaveindkøbene, og derfor står vi naturligvis altid klar med en hjælpende hånd, hvis du skulle stå i en presset situation.


De varmeste anbefalinger: Anbefalinger fra andre er ikke til at tage fejl af, og hundredvis af gode anbefalinger fra andre er SLET ikke til at tage fejl af! Anmeldelser på fx Trustpilot eller Facebook taler for sig selv, og vi er så glade for, at vores kunder har haft lige præcis den oplevelse, som vi har siget efter at give dem!


Hos Plakatdyr har vi en målsætning om at være de bedste og største på det danske marked, og det gælder både på kvalitet, pris og udvalg. Vi udvikler hele tiden nye produkter, men forbedrer også designet på de eksisterende. I dag favner vi bredt og med over 7000 forskellige design – og plakatvarianter, har vi noget til alle hjemmets mange forskellige rum.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service og hjælper gerne, hvis der er et specielt ønske. Vi er stolte af, at så mange følger os på de sociale medier, hvor man hele tiden kan følge med i vores udvikling af hjemmeside, produkter, deltage i konkurrencer og meget, meget mere.

Husk også at følg med på vores blog, som du finder her.


Med venlig hilsen

Martin Engelund, Plakatdyr.dk