Mød personen bag Plakatdyr.dk

Hej, jeg hedder Martin Engelund og jeg er stifter at Plakatdyr.dk 

Jeg har altid vidst, jeg ville være iværksætter og har altid ”ledt” efter den rigtige idé til mit eventyr. Jeg har studeret Multimediedesigner på Aarhus Erhvervsakademis, og har altid haft stor interesse i indretning, design, arkitektur samt plakatkunst. Derfor stiftede jeg Plakatdyr i sommeren 2014 med henblik på at skabe en unik verden af moderne design – og kvalitetsprodukter til børn og deres forældre. Siden august 2014 er der sket mange forandringer i virksomheden, og stigende efterspørgsel på vores produkter har resulteret i lanceringen af en helt ny hjemmeside, som åbnede i foråret 2016. Den nye hjemmeside er hele tiden under forbedring og har til formål at gøre din kundeoplevelse hos Plakatdyr.dk så nem som muligt.

 

Jeg brænder for iværksætteri, og derfor betyder hver enkelt detalje omkring min virksomhed også utroligt meget for mig. Dansk iværksætteri og kreativitet er vigtigt for alle, for det baner vejen for ny teknologi, anderledes tankegange, og ikke mindst sjove arbejdspladser, og netop ved at handle her hos Plakatdyr.dk støtter du denne vigtige udvikling. At være selvstændig betyder samtidig, at man er i berøring med samtlige af virksomhedens aktiviteter, og derfor er det vigtigt for mig, at du som kunde får en 100% tilfredsstillende oplevelse her på siden. Hver enkelt detalje omkring Plakatdyr.dk betyder noget for mig, og derfor er det en kæmpe hjælp for mig, hvis du kontakter mig med både ris, ros eller spørgsmål!


Som du muligvis har opdaget, findes der naturligvis også andre plakatvirksomheder udover os. Så hvorfor skulle du vælge at handle hos lige netop os? Det vil vi selvfølgelig hellere end gerne hjælpe dig med at svare på, for vi synes selv, at det er rimelig simpelt:

  • Kundeservice i topklasse: Vi oplever, at mange tror, at Plakatdyr bemandingsmæssigt er en større virksomhed, end den egentlig er. Nogle tror, at vi er et trykkeri med store lokaler og mange ansatte, men faktisk er vi kun mig (Martin) som fuldtidsansat samt nogle dygtige pakkere, som sørger for, at dine varer kommer frem hurtigst muligt. Den lave bemanding gør, at vi hele tiden er i kontakt med hinanden, og der er således ikke nogen ordrer eller kunder, der går i glemmebogen eller fejlkommunikeres. Med vores effektive arbejdstilgang sker der sjældent misforståelser, så du kan trygt forvente en kundeservice i en klasse for sig.
  • Kvalitetsprodukter: Hele driften og idéen med Plakatdyr.dk er, at man skal gøre det, man er god til, og det, som man ikke er god til, skal man lade dem, der er god til, gøre. Det gør også, at vi ikke selv har maskinerne til at trykke dine plakater, da et professionelt trykkeri klarer den opgave. Vores samarbejdende trykkeri er svanemærket og yderst kvalitetsbevidst, så du er sikret et produkt af topkvalitet, hver gang du handler hos os. Vi trykker flere gange om ugen, og grundet et godt samarbejde kan vi derfor tilbyde hurtig levering af dine plakater.
  • Altid hurtig levering: Vi ved, det er vigtigt for dig at modtage din pakke hurtigst muligt, og nogle gange endda dagen efter bestilling. Vi er yderst forstående over for, at man kan være liiidt sent ude med gaveindkøbene, og derfor står vi naturligvis altid klar med en hjælpende hånd, hvis du skulle stå i en presset situation.
  • De varmeste anbefalinger: Anbefalinger fra andre er ikke til at tage fejl af, og hundredvis af gode anbefalinger fra andre er SLET ikke til at tage fejl af! Anmeldelser på fx Trustpilot eller Facebook taler for sig selv, og vi er så glade for, at vores kunder har haft lige præcis den oplevelse, som vi har siget efter at give dem!

Hos Plakatdyr har vi en målsætning om at være de bedste og største på det danske marked, og det gælder både på kvalitet, pris og udvalg. Vi udvikler hele tiden nye produkter, men forbedrer også designet på de eksisterende. I dag favner vi bredt og med over 7000 forskellige design – og plakatvarianter, har vi noget til alle hjemmets mange forskellige rum.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service og hjælper gerne, hvis der er et specielt ønske. Vi er stolte af, at så mange følger os på de sociale medier, hvor man hele tiden kan følge med i vores udvikling af hjemmeside, produkter, deltage i konkurrencer og meget, meget mere. Har du fx husket at se vores store udvalg af børneplakater til børneværelset her?

 

Med venlig hilsen

Martin, Plakatdyr.dk

DIN LEVERINGS- OG TILFREDSHEDSGARANTI!

  ❤ Hurtig levering – vi afsender din ordre 1-4 hverdage efter bestilling.

  ❤ Tilfredshedsgaranti – Skulle du imod mine forventninger ikke være tilfreds med  

       din bestilling, har du altid 30 dages fuld returret.

  ❤ Tryk med omtanke, da vi samarbejder med et svanemærket trykkeri.

  ❤ Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig


  ❤ 100% Sikker betaling 
  ❤ Der er forsikring og “track and trace” på alle forsendelser.
  ❤ Leveringsgaranti – Er uheldet ude og din bestilling bliver skadet , sender vi 

       selvfølgelig en ny pakke til dig uden beregning.

 

KUNDERNE ELSKER OS

Bertore ⭐⭐⭐⭐⭐
Bertore ⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Fuldstændig fantastisk service!! Kontaktede plakatdyr lørdag aften og fik tilsendt et udkast af plakaten på mail tirsdag aften (for at se det endelige resultat) alt var som det skulle være, og jeg modtog min plakat torsdag eftermiddag! Alt det her på under en uge 🤩🤩 jeg er SÅ tilfreds med jeres service og plakaten er bare så sød! 👌🏼
Simone Knudsen ⭐⭐⭐⭐⭐
Simone Knudsen ⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Hold da op for en service!���� Jeg fik en plakat med grimme folder, og så havde jeg oven i købet bestilt den i forkert størrelse. Den fikser Martin ved kvit og frit at sende mig en ny plakat i den rigtige størrelse����� til dig Martin
Sara Kvistgaard ⭐⭐⭐⭐⭐
Sara Kvistgaard ⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Utrolig god service! Bestilte en plakat med ramme i fredags. Den var klar til afhentning i pakkeboks lørdag formiddag. Havde skrevet at det var en gave i "bemærkninger" og da jeg åbnede pakken havde de pakket den rigtig fint ind
Jeanette Nielsen ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeanette Nielsen ⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Plakaterne jeg har modtaget er i helt fantastisk god kvalitet. Det er hurtig ekspedition - jeg bestilte 3 plakater mandag aften og onsdag lå de klar til afhentning i postboksen. Jeg vil klart anbefale at anvende Plakatdyr! Det er ihvertfald ikke sidste gange jeg bestiller derfra