[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Om Plakatdyr.dk

 

Plakatdyr blev stiftet i sommeren 2014 af Martin Engelund med henblik på at skabe en en unik verden af moderne design kvalitetsprodukter til børn og deres forældre.

Martin Engelund har studeret Multimediedesigner på Aarhus Erhvervsakademi i Aarhus, og har stor interesse i indretning samt plakatkunst. Siden august 2014 er der sket mange forandring i virksomheden, og stigende efterspørgsel på vores produkter har resulteret i lanceringen af en helt ny hjemmeside, som åbnede i foråret 2016. Den nye hjemmeside er hele tiden under forbedring og har til formål at gøre din kundeoplevelse hos Plakatdyr.dk, så nemt som muligt.

Hos Plakatdyr ønsker vi at være de bedste på markedet, og det gælder både på kvalitet, pris og udvalg. Vi udvilker hele tiden ny produktet med forbedre også designet på eksisterende. I dag favner vi bredt og med over 1000 forskellige designerplakat varianter, har vi noget til alle hjemmets mange forskellige rum.

Vi ønsker altid at give vore kunder den bedste service, og hjælper gerne hvis der er et specielt ønske. Vi er stolt af at så mange følger os på de sociale medier, hvor man hele tiden kan følge med i vores udvikling af hjemmeside, produkter, deltag i konkurrencer og meget, meget mere.

Husk at se vores store udvalg af børneplakater til børneværelset  her

 

Med venlig hilsen

Martin, Plakatdyr.dk

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]