Plakater & Posters

Er du på jagt efter perfekte billeder til hjemmet, er du kommet til det rette sted. Hos Plakatdyr.dk er vi specialiserede i plakater online og er ligeledes en populær og anbefalet butik på nettet. Udvalget er stort, og sortimentet favner både grafiske, moderne, sjove, små samt store plakater – på vores webshop finder du det hele! Plakatdyr.dk er et aarhusiansk firma, som blev stiftet i sommeren 2014. På dette tidspunkt var det udelukkende henvendt til børn og barnlige sjæle i form af den nu velkendte ABC-plakat og Verdenskort med Dyr. Vi ønskede at gøre indretning af børneværelset mere personligt, give flere valgmuligheder til en billigere og mere fordelagtig pris. Inspiration til vores produkter henter vi fra vores omverden og krydrer med et fantasifuldt sind. Vores målsætning hos Plakatdyr.dk er at yde den bedste kundeservice samt være den bedste forhandler af plakater i Danmark. Plakatdyr.dk tilbyder gratis fragt ved køb over kr. 399.

Børneplakater

ABC-plakater
Talplakater
Synstavler
Kort for børn
Traktor, biler & andre køretøjer
Dyrene i skoven
Vuggeviseplakater
Navnetavler
Når jeg engang bliver stor
Fødselstavler
Slik- & isplakater
Lakridspibeplakater
Stjernetegnsplakater
universet/rumplakater

Boligplakater

Her bor en...
Planteplakater
Kærlighedsplakater
Kæreste- & Bryllupsplakater
Badeværelset/bryggers
Køkkenplakater
Regler i hjemmet
Lakridspibeplakater
Slik- & isplakter
Sommerfugle
Stjernetegnsplakater
Tal & bogstaver
Croquis
Øl- & vinplakater

Plakater til mærkedag

fars-dag-personlig-gaveide-navn
Fars Dag
mors-dag-personlig-gaveide
Mors dag
Kæreste- & Bryllupsplakater
Studenter- & uddannelseshuer
foedselsplakater-daabsgave
Barnedåb

Sjælland plakater

Albertslund
Amager øst
Amager vest
Birkerød
Bispebjerg
Brøndby
Brønshøj-Husum
Christianshavn
Frederiksberg
Frederiksværk
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Hellerup
Helsingør
Herlev
Hillerød
Hørsholm
Holbæk
Horbelev
Hvidovre
Islands Brygge
Kalundborg
København
Køge
Korsør
Lillerød
Næstved
Nakskov
Nørrebro
Nykøbing Falster
Ringsted
Roskilde
Slagelse
Solrød strand
Sydhavnen
Tårnby
Taastrup
Valby
Vallensbæk
Vanløse
Vesterbro
Vordingborg
Ølstykke-Stenløse
Østerbro

Nordjylland plakater

Aalborg
Aalborg øst
Brønderslev
Frederikshavn
Gug
Hjørring
Hobro
Nørresundby
Skagen
Thisted

Midtjylland plakater

Aarhus
Beder
Brabrand
Ebeltoft
Egå
Gammel Ry
Grenaa
Hasselager
Herning
Hinnerup
Hjortshøj
Holstebro
Horsens
Højbjerg
Hørning
Ikast
Løgten-Skødstrup
Lystrup
Malling
Mårslet
Odder
Randers
Ringkøbing
Risskov
Silkeborg
Skanderborg
Skive
Struer
Tranbjerg
Trige
Trøjborg
Viborg
Viby
Åbyhøj
Viborg
Viby

Syddanmark plakater

Esbjerg
Fredericia
Gråsten
Haderslev
Kolding
Ribe
Sønderborg
Varde
Vejle
Aabenraa

Fyn  plakater

Odense
Nyborg
Middelfart
Svendborg

Bornholm plakater

Rønne

Kæmpe udvalg af plakater online

Hos Plakatdyr.dk tilbyder vi pt. mere end 1500 forskellige produkter, så ligegyldigt om du er på jagt efter ny inspiration til børneværelset, stuen, badeværelset, bryggerset eller boligen generelt, så finder du, hvad du søger, hos os. Vores webshop er inddelt i forskellige kategorier, så det er nemmere for dig som kunde at navigere rundt på siden. Under hver kategori finder du produkter af høj kvalitet, som vi har brugt lang tid på at få lige, som vi vil have dem. Vi arbejder konstant på at udvikle nye plakater, så hold øje med webshoppen og bliv konstant opdateret på vores skønne nyheder. Plakater er en nem og hurtig måde at pifte indretningen op derhjemme, og et af vores kerneprincipper er, at priserne skal være overkommelige og rimelige. Derfor kan du altid regne med at finde gode tilbud og besparelser her på shoppen.

At finde handle online kan være et virvar og med de mange valg, kan det være svært at beslutte sig for hvilke, der ville passe hjem til netop dit hjem. Det har vi gjort nemmere for dig ved at samle plakater til alverdens lejligheder og begivenheder her på siden. Her er flotte varer til alle årets dage og alle husets rum, så vi kan garantere for, at du vil finde dine nye yndlings poster allerede i dag. Når du har fundet den, kan du vælge mellem flere forskellige størrelser: a4, 30x40cm, 50x70cm. Som et sidste led i processen, men dog et væsentligt et, sætter en passende ramme prikken over i´et på dit nye køb. Gennem samarbejde med vores leverandør fra Hoei kan vi tilbyde yderst moderne og tidsløse rammer, som passer ind i de fleste nordiske hjem. 

 

Personlige gaver

En af vores spidskompetencer er specialdesignede produkter til helligdage, fødselsdage, barnedåb, bryllupper, valentinsdag, og mange mange flere specielle dage, højtider og begivenheder. En personlig og velovervejet gave glæder mere end noget andet, og her på siden har vi gjort det nemt og hurtigt at bestille et eksemplar. Ud fra mange forskellige designs og skabeloner kan du sætte dit præg på din plakat ved hjælp af personlig information på modtageren som for eksempel dato for færdiggørelse af uddannelse på vores studenterplakater, initialer på kæresteplakater, navn samt længde og højde på baby fødselsplakat. Selv om du måske er sent ude med gaveindkøbene, kan vi tilbyde hurtig levering samt gaveindpakning, hvis dette ønskes. Efterlad blot en besked i kommentarfeltet, hvis du ønsker, at vi skal pakke dine varer ind inden forsendelse.
Som noget nyt tilbyder vi, at du kan designe din egen fotoplakat, hvor du blot skal vælge størrelse samt indsætte dine billeder. De fleste benytter ikke længere fotoalbum og har deres billeder på telefonen eller computeren. Med en fotoplakat med jeres billedminder skaber du et personligt præg i jeres hjem med de gode minder, man kan se tilbage på.Har du gode nye idéer eller forslag, er du naturligvis også altid velkommen til at skrive til os.

 

100% topkvalitet af design plakater

Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores tryk. Vi har derfor lavet et samarbejde med et svanemærket trykkeri, som leverer vores flotte plakater flere gange om ugen. Til forskel fra andre virksomheder vil du derfor også kunne opleve, at specialdesignede plakater som eksempelvis vores fødselstavler/fødselsplakater, bryllupsplakater, kæresteplakater og andre kan blive leveret allerede dagen efter din bestilling. Vi får alle vores plakater trykt på minimum 170grams papir, hvilket sikrer, at du modtager et tilfredsstillende produkt. Ligesom vores produkter er af god kvalitet, har vi også valgt vores rammeleverandør derefter. Vores rammer kommer fra ‘Hoei Denmark’, som er en Aarhusbaseret rammefabrik med høj standard. Vi har nøje udvalgt en række forskellige rammer, som vil passe til dig og dit hjem. Alle rammer i størrelsen A5, A4 og 30x40cm kommer med almindeligt glas, mens 50×70 cm kommer i plexiglas

 

Levering og kundeservice

Hos Plakatdyr.dk pakker og afsender vi hver dag. Vi har mange af vores plakater på lager og kan derfor tilbyde dag-til-dag levering på de fleste af vores produkter. Vi har indgået en samarbejdsaftale med PostNord, og du er derfor også altid sikret at få track and tracenummer, når vi afsender, så du kan følge pakken, lige til du modtager den. Såfremt du har spørgsmål omkring produkter, din bestilling eller andet, skal du altid være velkommen til at skrive, da vi er nemme at snakke med.