• VVi har rigtig travlt på Plakatdyr.dk og kan desværre ikke garantere levering inden jul for ordrer lagt efter den 19. december kl 7.00, da vi vil være helt sikre på at kunne holde, hvad vi lover.

Info omkring byt af julegaver og åbningstider i juleperioden.

Først og fremmest tak for endnu et fantastisk år – det er skønt, at så mange følger os. Vi er snart oppe på 72.500 følgere på vores Facebookside, hvilket er helt utroligt – TAK.
Vi har haft et travlt år, og der sket meget på hjemmesiden med nye tiltag, forbedringer og en masse nye plakater. Med de nye gamerplakater og byplakater er vi nu oppe på over 2000 forskellige plakater i op til 4 forskellige størrelser.

Vi glæder os allerede til det nye år, hvor der allerede nu er planlagt en masse nye spændende plakater.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🙂

Mvh. Martin Engelund
Ejer, Plakatdyr.dk

Sidste bestillingsdag for julegaver

For at være sikker på at modtage din pakke inden jul er sidste bestillingsdag

torsdag d. 19. december kl. 07.00.

Vi sender alt som pakke, så når din bestilling er pakket hos os, vil du modtage et track and trace nummer, så snart PostNord har registreret forsendelsen i deres system. Så kan du sikkert og trygt følge din pakke og være sikker på, at den når frem.

 

Ønsker du at bytte din julegave til en anden.

Er din julegave købt i perioden mellem d. 31. oktober 2019 og 20. december 2019, kan den byttes frem til den 31. januar 2020. Du kan bytte dine julegaver ved at udfylde retursedlen, som du finder

nederst på siden, og sende pakken til:

PLAKATDYR.dk

Ny Munkegade 50, KLD.

8000 Aarhus C

( Bemærk, at vi skal bruge et ordrenr. på retursedlen for at kunne ombytte til anden )

 

Få pengene retur for din julegave

Du kan få dine penge retur til og med den 31. januar 2020.
Vi udbetaler dog kun købte varer til samme betalingskort eller mobilepay, som er brugt til betaling af gaven. Dette sker for at sikre imod svindel. Dog kan du altid vælge at få pengene udbetalt på et gavekort. For at få pengene retur skal du fylde retursedlen, som du finder nederst 
på siden, og sende pakken til:

PLAKATDYR.dk
Ny munkegade 50, KLD

8000 Aarhus C

Bemærk, at vi skal bruge et ordrenr. på retursedlen.

 

Åbningstider i juleperioden
I perioden fra lørdag 21. december 2019 til torsdag d. 2. januar 2020, vil der ikke blive pakket og sendt ordrer. Du kan dog selvfølgelig stadig bestille alle vores mange flotte plakater, som bliver pakket efter d. 2. januar 2020.
Vær opmærksom på, at i samme periode vil der også kun periodisk bliver besvaret mails, Facebook – samt Instagrambeskeder.

  • Alle specialdesignet plakater med navn er personlige og der er derfor ikke fortrydelsesret på