Levering af julegaver

Sidste bestillingsdag for at være sikker på at modtage sin pakke er onsdag d. 20. december kl. 09:00. Hos Plakatdyr.dk pakker og afsender vi hver dag. Vi har mange af vores plakater på lager og kan derfor tilbyde dag-til-dag levering på de fleste af vores produkter. Vi har indgået en samarbejdsaftale med PostNord, og du er derfor også altid sikret at få track and trace, når vi afsender, så du kan følge pakken, lige til du modtager den. Såfremt du har spørgsmål omkring produkter, din bestilling eller andet, skal du altid være velkommen til at skrive, da vi er nemme at snakke med.

Bytteregler for julegaver

Julegaver og andre varer købt på Plakatdyr.dk efter d. 1-11-2017 kan byttes til og med d. 31-01-2018. Returnering af varer skal ske med forsendelse til vores kontor og lager. For at undgå svindel har vi kun mulighed for at refundere pengene til det anvendte betalingskort. Hvis du har benyttet et gavekort som betaling, bliver pengene indsat på et nyt gavekort som sendes til dig pr. mail.

Skulle der være noget i vejen En gang i mellem er der beklageligvis noget i vejen eller sket en beskadigelse med den købte vare. Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager, at en vare indeholder fejl, bytter vi den naturligvis uden omkostninger for dig. Kontakt vores kundeservice med minimum et billede af beskadigelsen. Plakatdyr.dk betaler returportoen og vi sender dig en mail, med en pakkelabel som er nem at print og sætte på returpakken. Returnering skal foregå på denne måde, da Plakatdyr.dk ikke har mulighed for at refundere omkostninger ifm. returfragt.

Skulle du være i tvivl Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du har spørgsmål. Du kan skrive til os på info@plakatdyr.dk
Jeg har brug for at returnere en vare Hvis du har taget varen i brug ud over, hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber, og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Ønsker du at sende varen retur, skal du udfylde returseddel og sende varen til nedenstående adresse. Du betaler selv for denne type returforsendelse. Du finder retursedlen her: https://plakatdyr.dk/returner-vare/
Plakatdyr.dk
Ny Munkegade 50, KLD
8000 Aarhus C
Danmark.