Plakatdyr returnering

Når du handler på www.plakatdyr.dk har du normalt 60 dages returret, hvis du giver os skriftlig besked om, at du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere en eller flere varer. Returretten træder i kraft fra den dag, du modtager din ordre. Hvis returretten udløber i weekenden eller på en helligdag, kan du vente med at returnere ordren til den følgende hverdag. Når du har modtaget din ordre, har du kun lov til at anvende varen/varerne i den udstrækning, at du kan konstatere varens/varernes beskaffenhed, egenskaber og funktionalitet.

Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal du give os skriftligt besked senest 60 dage efter, at du har modtaget ordren. Du kan bruge standardblanken nederst på siden, hvis du ønsker at returnere din ordre.

Vigtig info:

Når du returnerer ordren, skal du sikre dig, at varen/varerne er pakket forsvarligt ind, da det er dig, der har ansvaret for varen/varerne, indtil vi har modtaget den/dem. Pakken skal sendes med levering til døren og vi anbefaler, at sender som pakken med PostNord/GLS og med track and trace. 

 

Pakken sendes til adressen: Plakatdyr.dk – Drasbeksgade 17a, 8560 Kolind

 

Vi accepterer ikke modtagelse af pakker med manglende porto eller sendt pr. efterkrav.
Forsendelser som bliver sendt til posthus/pakkeboks bliver ikke afhentet.
Forsendelse med DAO: Vi modtager ikke returpakker sendt med DAO, da de leverer forsendelserne uden for vores åbningstider. 

  • Alle specialdesignede plakater er personlige, og der er derfor ikke fortrydelsesret på disse:
    En personlig/specialdesignet plakat er unik og kan ikke returneres, hvis der er tale om fortrudt køb eller lignende. Skulle vi derimod have lavet en fejl på den specialdesignede/personlige plakat, skal du kontakte os via e-mail, så vi kan få rettet fejlen hurtigst muligt og sendt en ny. 

    Personlige eller specialdesignede plakater gælder alle de produkter, hvor du selv er med til at designe dem, bestemme elementer, farver eller andre ting, der gør, at plakaten afviger fra sortimentet. Eftersom de specialdesignede/personlige plakater er unikke, kan vi ikke sælge dem på ny, og det er derfor ikke muligt at returnere dem. 

Tilbagebetaling:
Når vi har modtaget din ordre retur, undersøger vi varen/varerne og tilbagebetaler herefter det beløb, som du betalte, da du bestilte den/dem. Beløbet tilbagebetales altid via den betalingskanal, som du selv benyttede, da du afgav din ordre.

Bemærk: Du kan risikere at miste beløbet helt eller delvist, hvis
 a) det er tydeligt, at varen/varerne har været brugt.
 b) varen/varerne er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den/dem.
 c) du har anvendt varen/varerne ud over, hvad der var nødvendigt for at konstatere varens/varernes beskaffenhed, egenskaber og funktionalitet.
 
Husk at udfylde årsagen til returneringen på retursedlen.

Ofte stillede spørgsmål

Har i gratis returnering ?

Vi tilbyder ikke gratis returneringer.

Kan jeg returnere en specialdesignet plakat?

Nej, plakater med navn(e) eller hvor der er fortaget ændringer i designet, kan ikke sendes retur.

Kan jeg sende med levering til posthus?

Nej, alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse med levering til døren:

 Plakatdyr.dk, Drasbeksgade 17a, 8560 kolind

Hvordan returnerer jeg en vare, der er defekt?

Kontakt vores kundeservice, og aftal, hvad du skal gøre.

Hvilket beløb refunderes, når hele ordren returneres?

Når du returnerer en hel bestilling, får du refunderet det beløb, som du betalte på købstidspunktet samt leveringsgebyret.