BOLIGPLAKATER TIL STUEN

PLAKATER TIL MÆRKEDAGE

Tidligere
Næste

En fødselstavle plakat er en personlig ting og vil skabe hygge på børneværelset som et dejligt minde om den dag, det lille vidunder kom til verden.

Tidligere
Næste

Kærligheden skal fejres, og det gøres bedst med en gave, der kommer lige fra hjertet. Står du og skal til bryllup, er du kommet til det helt rigtige sted, for hvad ville glæde det kommende brudepar mere end en personlig gave

De bedste gave er personlig og kommer fra hjertet, og det er dem, som modtageren vil blive allergladest for og huske i lang tid. Derfor er en personlig studenter plakat en sikker vinder, hvis du gerne vil glæde en kommende student eller studine

For at gøre din mors dag plakat endnu mere personlig og unik kan du på nogle af produkterne tilføje dit navn, eller dine børns navne. Vi synes selv, at den personlige hilsen er prikken over i’et på en i forvejen kærlig gave.

D. 5. juni er som altid fars dag, og du er sikkert på jagt efter noget, du kan glæde din far med. Vi ved fra erfaring, at fædre kan være svære at købe gaver til, for hvad køber man til manden, der har alt?

Tidligere
Næste

At blive konfirmeret er en utrolig stor og vigtig dag i de unge menneskers liv, og det er noget, de sent vil glemme, og derfor vil familie og venner også gøre deres for, at dagen skal blive fuldstændig fantastisk og uforglemmelig

Nye Plakater
Du er her måske, fordi du leder efter inspiration til nye plakater til stuen eller generelt fede plakater til hjemmet, og vi kan trøste dig med, at du er havnet det helt rigtige sted. Plakater til boligen er vores spidskompetence, og du er derfor i trygge hænder hos os i jagten på dine plakater til hjemmet. Vores udvalg af plakater til stuen spænder bredt, og det skal det også, for hver stue og dens indretning er forskellige. Blandt vores fede plakater til stuen finder du derfor både minimalistiske designs med neutrale og dæmpede farver, designs med pastelfarver, varianter med knald på farverne, og mange flere. Ligegyldigt hvilken slags fede plakater til stuen, du er ude efter, garanterer vi for, at vi gør vores for, at du finder dine plakater stue i dag.

Plakater til alle rum

Vi vil gerne vove at påstå, at vores sortiment af plakater til hjemmet dækker mange forskellige stilarter og henvender sig således til de fleste skandinaviske hjem. Iblandt vores plakater til stuen kan vi for eksempel anbefale vores populære lakridspibeplakat, den personlige og specialdesignede bryllupsplakat eller kærlighedsplakat, eller vores fotoplakat, hvor du selv kan designe plakaten ved hjælp af dine personlig fotos af ting, du holder af, ferier, familiemedlemmer, osv. Plakater stue finder du masser af på denne side, men også en masse andre spændende og moderne fede plakater til hjemmet. Vores serie til køkkenet skaber liv og farver i et rum, der nogle gange kan give vanskeligheder at indrette på grund af mangel på plads og begrænsede muligheder. Men under denne kategori, plakater til hjemmet, kan du starte allerede i dag md at pifte dit køkken op med inspirerende og moderne plakater.

Plakater til boligen

Der findes ikke to boliger, der er ens, og derfor skal der også være rigtig mange forskellige fede plakater til boligen at vælge imellem. Netop derfor har vi sørget for at designe en lang række forskellige, men moderne og stilfulde plakater til boligen, så du kun behøver at gå ét sted hen, når du skal købe plakater til hjemmet, for eksempel plakater til stuen, køkkenet, bryggers, børneværelset, mm. – ja, alle rum i huset! At give en plakat i gave er også en rigtig god og anderledes idé, som vil få en plads på væggen hos den heldige modtager. Tag dig god tid, og fordyb dig i vores mange fede plakater til stuen eller mange andre af husets rum. Skal du bruge nogle af dem som gave, kan du bestille med god samvittighed, da vi både kan tilbyde hurtig levering samt 14 dages returret. Dog gælder det ikke specialdesignede produkter.