FODBOLD STADION PLAKATER

“Fodbold, ja fodbold. Alle drenge snakker kun om fodbold” sang Povl Kjøller engang. Hvis du har det sådan, så er en fodbold plakat lige noget for dig! Vælg det stadion hvor dit hold har hjemme, så du hele tiden kan glæde dig til næste hjemmebanekamp, hvor du kan mødes med vennerne og se spillerne give den gas på grønsværen.

Danmark

Leder du efter en fed stadionplakat med en af de populære klubber i Danmark, så skal du klikke videre her. På siden finder du nemlig vores rigtig populære stadionplakater som fx Brøndby Stadion, JYSK arena, Sydbank Park, og mange, mange flere. Er du også tilhænger af en udenlandsk klub? Så skynd dig at tjekke vores mange andre varianter ud md klubber over hele verden.

England

Sidder du klistret til skærmen, hver gang der er engelsk fodbold? Så vil du helt sikkert elske de her stadionplakater med engelske stadions? Vi har skabt nogle af de mest populære, og du kan blandt andet finde Anfield, Villa Park, Stamford Bridge og mange, mange flere.

 

Frankrig

Fransk fodbold er noget for sig, og netop derfor skal alle de fede franske klubber da også æres med en fede stadionplakater. Her finder du de største og bedste klubber i Frankrig. Skab en formidabel indretning derhjemme med en skøn franske plakater.

Tyrkiet

Det er fantastisk at se tyrkisk fodbold – både i fjernsynet og på stadion – og nu har du også muligheden for at dyrke din passion for tyrkisk fodbold hver dag hjemme fra sofaen. Vores fede stadionplakater nemlig fuldstændig geniale.

Holland

Vil du også gerne være den lykkelig ejer af hollandske fodbold plakater, skal du blot lægge eksempelvis en Ajax Amsterdam plakat eller en Johan Cruijff Arena plakat i kurven her på siden og foretage din bestilling. Så klarer vi resten.

Tyskland

Der er heldigvis ikke særlig langt for os danskere, hvis vi gerne vil se tysk fodbold, men vil du gerne have de prægtige stadions hjemme ved dig hver dag, så er der heldigvis gode råd for det. Find vores populære stadionplakater med de fedeste stadions i Tyskland som for eksempel Allianz Arena og Westfalenstadium.

Spanien

La Liga er den bedste spanske fodboldliga for herrer, og hvis du er til spansk fodbold, er du helt sikkert fascineret af nogle af de fede stadions, de spiller kampe på. Du kan nu få dem op at hænge derhjemme, så du kan nyde dem hver dag, så nu er det bare op til dig at beslutte, hvilket et det skal være.

Italien

Der er noget særligt over italiensk fodbold, og derfor skal de sydeuropæiske klubber da også have sin helt egen kategori med fede stadionplakater. Du kan gå på opdagelse blandt de mange klubber, og læg blandt andet San Siro eller Allianz Stadium i kurven. 

Skab din unikke plakat

Når du skal vælge hvordan din fodbold plakat skal se ud, er der flere muligheder. Du kan vælge lige netop dén, der passer bedst ind i dit hjem. Du kan vælge mellem forskellige farver så plakaten får det helt rette udtryk. Den hvide baggrund giver en flot grafisk fremstilling af stadion, mens de farvede baggrunde tilføjer mere personlighed. Du kan også vælge forskellige størrelser, alt efter om plakaten skal hænge på en stor eller lille væg. Måske du endda skal have flere stadions ved siden af hinanden?

Hver fodbold plakat indeholder en række oplysninger om det stadion, du har valgt, så du kan både få information om antallet af tilskuere, der kan overvære en kamp, stadions navn og hvornår det er opført. Ja, der er endda lidt ekstra fakta, som du måske slet ikke kendte til.

 

Fodbold plakater for ægte fans

Vis din glæde for dit hold ved at hænge dets stadion på væggen, så alle kan se din begejstring – og dele den! En ægte fan kan aldrig få for meget udstyr eller kampgejst, og en stadion plakat kan virkelig vise vennerne, hvor dit fodboldhjerte ligger.

Måske du både skal have en plakat for et dansk og et udenlandsk stadion? Mange fodboldfans har både et hold her i landet og et hold udenlands som de følger, og de to plakater vil hænge flot ved siden af hinanden.

En fodbold plakat er også en oplagt gave til de venner, der også er bidt af en gal fodbold. En plakat med deres holds stadion er en betænksom måde at vise dem, at man kender dem godt og ved, hvad de går op i. Et flot stadion er en flot gave.

 

Få den helt rette stemning

På kampdage vil plakaten virkelig komme til sin ret og er en sådan en god måde at vise sin kampgejst på. Det er også en god samtalestarter for de venner, som ikke ved så meget om fodbold, for så kan de nemlig altid snakke lidt med alligevel. Vennerne vil helt sikkert blive imponeret over de flotte konstruktioner på sådan et stadion, når de ser den flotte arkitektur sådan et stadion er bygget med. Hæng din fodbold plakat ved siden af din flotteste fodboldtrøje for virkelig at skabe stemning og glæde i dit hjem. Du kan selvfølgelig også hænge et tørklæde eller et flag op ved siden af plakaten, hvis det passer bedre ind. Den gode stemning bliver helt i top, når du samler vennerne til en god fodboldaften – fyldt med mål, chips og masser af hujen, når jeres hold hiver den ene sejr hjem efter den anden. Når dit hjem er flot pyntet med fodbold plakater, trøjer og anden pynt fra jeres hold, bliver det helt naturligt jeres bedste sted at samles.