ABC-plakat


TILBUD – matchende ‘Lær at tælle’-plakat?

Vælg nedenfor om du ønsker den matchende ‘Lær At Tælle’-plakat, så du får et flot og stilrent plakatsæt.

Varenummer: 1849

1) A, B, C… vi husker alle, hvordan vi som børn sang os gennem alfabetet for at lære de 29 bogstaver, men var den altid så nem? Gør indlæringen til en leg ved samtidig både at stimulere barnets hørelse og syn og på den måde sikre, at dit barn får den optimale læring. ABC-plakatens skønne farver passer perfekt ind på børneværelset, og den vil dagligt bidrage til en sjov og anderledes måde at lære på. Plakaten er ligeledes ideel som arbejdsredskab mellem forælder og barn, og i kan sammen hver dag finde på flere ord, som passer til bogstaverne, så du er med til at udvikle dit barns ordforråd. Find selv på ekstra information og fortæl eksempelvis, hvad løven siger, og hvilken farve en ost har – abc-plakaten har uanede muligheder! Med en abc-plakat på børneværelset skaber du både hygge og læring, og det giver dig samtidig muligheden for at være en stor del af dit barns indlæring.

Husk også at se vores matchende ‘Lær At Tælle’-serie!

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

hoei-rammer-50x70cm-billige-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994
hoei-rammer-50x70cm-kvalitets-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).