FØDSELSTAVLE PLAKAT

Det er så hyggeligt at indrette et børneværelse, og især et babyværelse, men det kan samtidig også være smart, fordi det skal være både smart, funktionelt og nemt at rydde op. Plakater til babyværelse er en effektiv vej mod at skabe et hyggeligt og ikke mindst personligt børneværelse, og hos Plakatdyr har vi netop et kæmpe udvalg af den populære fødselsplakat. 

Skab dit eget design

Vi har sørget for, at der er en masse forskellige designs og skabeloner for dig at vælge imellem, så du skal først og fremmest finde ud af, hvilket udtryk du godt kunne tænke dig til din fødselstavle. Skal det være det simple look med neutrale pastelfarver, eller skal der mere tryk på farverne? Valget er dit. Du har ligeledes også mulighed for at vælge hvilke elementer, der også skal pryde din fødselstavle plakat som for eksempel en sød kanin, en lille panda, eller måske det stjernetegn, som barnet er født i. Prøv dig frem, indtil du finder lige præcis den variant, du godt kunne tænke dig. Skulle du have nogen som helst problemer under bestillingen, skal du ikke tøve med at kontakte os. Dette gør du ved enten at skrive til os på vores infomail eller skrive til os på vores facebookside. Vi svarer så hurtigt, vi kan, og vil med glæde hjælpe dig med eventuelle problemer.
Vores populære serie fås i mange forskellige varianter og størrelser, og du kan vælge imellem a4, 30x40cm og 50x70cm. Den mest hyppige størrelse er 30x40cm, som er en størrelse, der passer ind på de fleste børneværelser.
En plakat med fødselsoplysninger er personlig, og der findes højst sandsynligt kun ét eksemplar, idet det er barnets oplysninger i form af navn, fødselsdato, vægt og højde ved fødsel samt design, farver og figurer, som du selv er med ti at vælge. En fødselstavle er derfor en unik og fantastisk ting, som er med til at vidne om den store dag, hvor et nyt menneske kom til verden.
Vi anbefaler, at du fuldender køb af fødselsplakat med en matchende ramme fra HOEI i enten sort, hvid eller eg, da du på den måde modtager et komplet produkt, der er klar til at hænge op eller give som gave.

 

Fødselsplakater varmer hjertet

En fødselstavle plakat er en personlig ting og vil skabe hygge på børneværelset som et dejligt minde om den dag, det lille vidunder kom til verden. Hæng den for eksempel over den lilles pusleplads eller over tremmesengen, og du vil hurtigt se, hvor stor en forskel fødselsplakater gør. Er det ikke dig selv og dit afkom, du er ude efter at glæde, så en fødselstavle også den perfekte gaveidé til det nybagte forældrepar. Hav den eventuelt med på det første barselsbesøg, til barnedåben, til 1-års fødselsdag, eller som en spontan gave med posten!

 

Indret børneværelset
Der er mange muligheder, når det kommer til indretning af børneværelset, men når det kommer til plakater til babyværelse, har Plakatdyr.dk et utal af tilbud og muligheder. Vi har både de personlige og specialdesignede fødselstavler og navnetavler, men også lærerige abc plakater, verdenskort, lær at tælle, mine første ord, og en masse, masse andet. Plakatdyr.dk gør indretning af børneværelse til en leg og sørger for, at dine børn får hyggelige, lærerige og ikke mindst sjove rammer derhjemme, når de leger på værelset. Vi har plakater til alle aldre, og med vores favorable priser, gør vi det overkommeligt at udskifte plakaterne, efterhånden som børnene bliver ældre og trænger til fornyelse. Vi eksperimenterer konstant med nye idéer og tiltag, så hold øje med siden, og kom gerne med inputs til, hvad du tror kunne være interessant for os at lave. Vi sætter pris på dine kommentarer.

Du finder vores mest populære personlige fødselstavler her.