Fødselstavle – design 13

Juhuu, lige om lidt har du skabt noget helt fantastisk: en sød og personlig fødselsplakat. Vi kan godt forstå, at denne fødselsplakat-designer er populær, for det betyder, at du som kunde kan sidde trygt og godt derhjemme, imens du leger designer på din kommende plakat. Husk, at du altid kan se udkastet ved at klikke på knappen i bunden: ”Se plakaten inden du bestiller”.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5964
Varenummer (SKU): 5964
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Design din egen fødselsplakat til en heldig dreng eller pige

Design din egen fødselsplakat: De her fødselsplakater er virkelig populære overalt i landet, og det er med god grund. Deres personlige islæt kombineret med et flot og sødt ydre gør virkelig fødselsplakaten til attraktivt boligtilbehør hos de fleste småbørnsfamilier. Higer du efter også at få sådan en fin fødselsplakat hjem til dit barns værelse, så er der heldigvis gode muligheder for det. Til højre for produktbilledet ser du vores smarte system, fødselsplakat-designeren – som hjælper vores kunder med at designe deres helt egen unikke fødselsplakat. Vi har lavet vores forarbejde og gjort en hel masse spændende og attraktive valgmuligheder klar, så du blot skal læne dig tilbage og tage stilling til, om du for eksempel ønsker en ugle, et stjernetegn, eller måske en traktor på fødselsplakaten.
Det er dit valg og kun dit. Det er nemlig dig, der er designeren på denne fødselsplakat og således dig, der bestemmer udtrykket på den. Der er i alt 17 forskellige kombinationer af farvedesigns at vælge imellem, men du har sikkert allerede en klar idé om, hvordan den skal se ud. Brug lidt tid på at lege med motiverne. Byt dem og skift dem ud med noget helt andet, bare så du virkelig har tænkt alle scenarier igennem for, hvordan din fødselsplakat kunne komme til at se ud. Du har frit spil, indtil du lægger den i kurven og gennemfører betalingen, men indtil da kan du ændre så meget i designet, som du orker og lyster.
Med vores Design din egen fødselsplakat – funktion har du de vildeste muligheder, men en fødselsplakat er for mange en rigtig stor ting at bestille. Det er for mange en længe ventet titel at kunne kalde sig mor eller far, og derfor er det for nogle også forbundet med stor længsel at kunne bestille en personlig fødselsplakat til sit eget barn. Er du så heldig at være nået dertil, vil vi rigtig gerne ønske dig stort tillykke. Det er en stor ting at være blevet forældre, og det skal da i den grad fejres med en af vores flotte fødselsplakater! Lige præcis den du er klikket ind på her er design nummer 13, som blandt andet består af en flot blå baggrund med tilhørende gul og gullig skrift. Vi synes selv, at farverne passer enormt godt til hinanden, og vi håber, at du synes det samme. Vil du gerne se de andre muligheder, skal du som sagt blot vælge i den dropdown-boks med designs, hvorefter du trykker på ”Se plakat inden du bestiller”, og på den måde kan du se alle de andre valgmuligheder igennem, inden du beslutter dig. Vær opmærksom på, at du nemlig ikke kan returnere din specialdesignede fødselsplakat, så det er vigtigt, at den sidder lige i skabet til at starte med. Derfor er vores råd, at du bruger den tid, det tager, og ikke lader dig stresse af, at du gerne vil have den færdig.