Børneplakater

ABC-plakater
Talplakater
Dinosaurplakater
Kort for børn
Traktor/biler
universet/rumplakater
Fødselstavler
Navnetavler
Synstavler
Vuggeviseplakater
Slik- & isplakater
Lakridspibeplakater
Stjernetegnsplakater
Til de mindste
Gamerplakater
Erhversplakater

Plakater til børneværelset

Vi er specialister i produkter til børn, og uanset om du er på jagt efter plakater til pigeværelse eller drengeværelset, kan du finde udvalget hos os. På et børneværelse skal der være fyldt med sjov og leg, så derfor skal indretningen være lige sådan. Efter vores mening skal børneplakater udtrykke farver, drømme og sjov, så derfor har vi designet vores serie til børneværelset fra denne overbevisning. Leder du efter plakater til drengeværelset eller pigeværelset, vil du kunne finde lidt af hvert. Vi har både noget lyserøde farver, pastelfarver, blålige og sorte farver, og de mere neutrale til det blide og minimalistiske udtryk, som ofte er at finde i den skandinaviske indretning.

Som gaveidé eller til dig selv

Det kan være, at i pt. er i gang med den helt store omdekorering af børneværelserne derhjemme, måske er i lige flyttet, eller måske har i netop fået en lille ny og vil gerne i gang med at indrette det kommende børneværelse. Der kan være mange årsager til, at du kigger efter børneplakater, men vi kan garantere, at du finder en hel del at vælge imellem hos os. Vi oplever også, at rigtig mange af vores kunder køber plakater til børneværelset i gave til eksempelvis en børnefødselsdag, en barnedåb, et barselsbesøg, mm., og det kan vi godt forstå. Det er ofte en ting, som forældrene ikke selv har tænkt over, og derfor bliver de altid glædeligt overraskede over at modtage disse produkter.

Til børn i alle aldre

I denne kategori finder du børneplakater for enhver smag og til børn i alle aldre. Vi plejer at sige, at vores plakater henvender sig til børn og barnlige sjæle, fordi vi selv er af den opfattelse, at plakater skal være livlige og fascinerende; og især når det gælder plakater til børneværelset. Tag dig et kig omkring i denne spændende verden af hyggelige, lærerige og fantasifulde verden, og bliv inspireret.


Starten på Plakatdyr
Da Plakatdyr startede i sommeren 2014, var det med henblik på at skabe en masse spændende og farverige plakater til børn og babyer. Men efterhånden som tiden gik, udviklede vi vores sortiment til at dække alle husets rum og hele familiens ønsker. Vi har dog stadig holdt ved vores oprindelige idé om børneplakater og har nu et kæmpe udvalg af billeder til børneværelset. Til de helt nyfødte er der vores populære og unikke fødselstavler, som er perfekte over puslepladsen, tremmesengen, eller måske i stuen. Ligemeget hvor i beslutter jer for at hænge fødselstavlen, vil den være til evigt minde om den store dag, hvor jeres lille guldklump til verden. Til de lidt større børn er der alverdens lærerige og farvestrålende plakater til børneværelset, fx forskellige ABC-plakater, der kan hjælpe med at lære alfabetet, Mine Første Ord, der hjælper barnet på vej med nogle af de mest basale ord i hverdagen. Mange af vores billeder til børneværelset er både fantasifulde og lærerige, det er præcis sådan, de skal være.