BØRNEPLAKATER

Vi er specialister i produkter til børn, og uanset om du er på jagt efter plakater til pigeværelse eller drengeværelset, kan du finde udvalget hos os. På et børneværelse skal der være fyldt med sjov og leg, så derfor skal indretningen være lige sådan. Efter vores mening skal børneplakater udtrykke farver, drømme og sjov, så derfor har vi designet vores serie til børneværelset fra denne overbevisning.

Køretøjer

Der er for de fleste børn noget fuldstændig fantastisk og spændende ved alt, hvad der hedder køretøjer og maskiner, og derfor vil de fleste børn også ELSKE at have disse plakater hængende på børneværelset. De mange farver og sjove illustrationer appellerer til barnets sanser, og de kan snakke om i timevis, hvad der er på de forskellige billeder. Dine børn vil elske dig for at købe sådan en flot plakat til dem.

For de mindste

Børneplakater er bestemt ikke kun for de større børn – tværtimod. Vi har et ret så stort udvalg til de mindre børn, for deres øjne skal stimuleres og sanses på lige fod med ældre børn. Pryd børneværelset med plakater i fantastiske og farvestrålende nuancer, så dit barn har en masse at kigge på.

Som gaveidé eller til dig selv.

Leder du efter plakater til drengeværelset eller pigeværelset, vil du kunne finde lidt af hvert. Vi har både noget lyserøde farver, pastelfarver, blålige og sorte farver, og de mere neutrale til det blide og minimalistiske udtryk, som ofte er at finde i den skandinaviske indretning. Det kan være, at i pt. er i gang med den helt store omdekorering af børneværelserne derhjemme, måske er i lige flyttet, eller måske har i netop fået en lille ny og vil gerne i gang med at indrette det kommende børneværelse. Der kan være mange årsager til, at du kigger efter børneplakater, men vi kan garantere, at du finder en hel del at vælge imellem hos os. Vi oplever også, at rigtig mange af vores kunder køber plakater til børneværelset i gave til eksempelvis en børnefødselsdag, en barnedåb, et barselsbesøg, mm., og det kan vi godt forstå. Det er ofte en ting, som forældrene ikke selv har tænkt over, og derfor bliver de altid glædeligt overraskede over at modtage disse produkter.

 

Til børn i alle aldre

I denne kategori finder du børneplakater for enhver smag og til børn i alle aldre. Vi plejer at sige, at vores plakater henvender sig til børn og barnlige sjæle, fordi vi selv er af den opfattelse, at plakater skal være livlige og fascinerende; og især når det gælder plakater til børneværelset. Tag dig et kig omkring i denne spændende verden af hyggelige, lærerige og fantasifulde verden, og bliv inspireret

 

Starten på Plakatdyr
Da Plakatdyr startede i sommeren 2014, var det med henblik på at skabe en masse spændende og farverige plakater til børn og babyer. Men efterhånden som tiden gik, udviklede vi vores sortiment til at dække alle husets rum og hele familiens ønsker. Vi har dog stadig holdt ved vores oprindelige idé om børneplakater og har nu et kæmpe udvalg af billeder til børneværelset. Til de helt nyfødte er der vores populære og unikke fødselstavler, som er perfekte over puslepladsen, tremmesengen, eller måske i stuen. Ligemeget hvor i beslutter jer for at hænge fødselstavlen, vil den være til evigt minde om den store dag, hvor jeres lille guldklump til verden. Til de lidt større børn er der alverdens lærerige og farvestrålende plakater til børneværelset, fx forskellige ABC-plakater, der kan hjælpe med at lære alfabetet, Mine Første Ord, der hjælper barnet på vej med nogle af de mest basale ord i hverdagen. Mange af vores billeder til børneværelset er både fantasifulde og lærerige, det er præcis sådan, de skal være.