Top kategorier

Fødselstavler: Her kan du se vores store udvalg inden for personlige fødselsplakater

Fotoplakat: Lav din egen personlige plakat med billeder fra computeren eller telefonen

Bryllups - eller kærlighedsplakat: En bryllups - eller kærlighedsplakat er den perfekte gaveidé til brylluppet, årsdagen eller valentinsdag

Studenterplakater : Står du og skal til studenterfest, er vores serie med studenterplakater helt klart et kig værd

Fars dag: Dagen nærmer sig, så vis din far, hvor meget du holder af ham med en fars dag-plakat

Mors dag: Overrask din mor med en af vores mange personlige plakater til mors dag

Byplakater: Vis, hvor du kommer fra og gør det med stolthed. En byplakat er både hyggelig og moderne

Tilbud: Her på siden er du hele tiden opdateret på vores gode tilbud og de plakater, der har faste lave priser

Læring: Læringsplakater er både sjove, hyggelige og lærerige. Se det store udvalg her

Vuggeviseplakater: Gør børneværelset personligt og skab en hyggelig atmosfære med en specialdesignet vuggeviseplakat

Slik- og isplakater: Mmm, mundvandet løber i vand, når man ser de mange forskellige is – og slikplakater

Badeværelset/bryggers: Det kan være svært at indrette bryggers eller køkken, men vi har samlet en masse inspiration her

Lakridspibeplakater: Den velkendte lakridspibe fås i mange forskellige moderne og tidløse farver

Stjernetegnsplakater: De populære stjernetegnsplakater er både flotte og lærerige. Bliv klogere på dig selv og din omgangskreds.

Øl- & vinplakater: Serien med vin – og ølplakater egner sig godt til både herreværelset, teenageværelset og køkkenet.

Top plakater – de mest populære

Her får du en oversigt over de mest populære kategorier her hos Plakatdyr.dk. Du finder alt lige fra læskende øl – og vinplakater, til lærerige abc-plakater, til heppende fodboldplakater – ja, det hele! Er du ude efter noget nyt til indretningen, skulle du altså gerne have fornemmelsen af, at du er kommet til det rette sted. For det er du i den grad! Hos Plakatdyr.dk er vi intet mindre end eksperter inden for plakater og design, og vi elsker det, vi laver. Det smitter af på vores arbejde, for det betyder også, at vi laver nogle af de fedeste motiver i landet, hvis vi selv skal sige det.
Med denne oversigt kan du nemt navigere blandt vores mest populære sortiment, så hvis du er nysgerrig på at se, hvad alle andre skal have hjem til deres bolig, kan du altså blot klikke på et vilkårligt link på denne side.

 

Uanset om du skal have fundet noget til en lillebitte par plet på væggen på kontoret, eller om du lige er startet fra bunden på dit barns værelse, så står vi klar til tjeneste. Her hos os finder du et kæmpe sortiment, og vi opdaterer hele tiden og kommer med nye plakater. Vi hviler bestemt ikke på laurbærrene, og vi nyder hele tiden at holde os opdateret på, hvilke trends og tendenser, der hitter lige nu inden for plakatdesign. Det sikrer dig, at du altid kan gå til os, hvis du gerne vil have det nyeste og hotteste inden for plakater. Så kan du nemlig troligt finde denne side og klikke ind på den ønskede variant.

 

Du vil opdage, at nogle af kategorierne er sæsonbestemte; for eksempel Mors Dag, Fars Dag, Studentertid, med flere. Det skyldes, at de er SÅ populære i deres sæson, at de ikke kan undgås at blive nævnt her også. Volumen af salget af dem i deres prime time er rigtig stor, og derfor bliver de automatisk en af vores bedst sælgende kategorier hele året. Men kigger du nøje på motiverne, vil du rigtig nok også opdage, at mange af illustrationerne bestemt også egner sig til alle årets dage. Især hvis du kigger på sortimentet i for eksempel Mors Dag-kategorien, hvor mange af vores fede Mor-plakater egner til at hylde moderen hele året rundt. Samme princip gælder for Fars Dag-kategorien.

 

På dette fine overblik med vores top kategorier og mest populære kategorier finder du en oversigt over det bedst sælgende i vores sortiment. Dermed ikke sagt, at du ikke skal tjekke resten af udvalget ud, for der kunne jo snildt være noget, der faldt i din smag, som ikke lige er kommet med på listen her. Derfor anbefaler vi i den grad, at du tager et kig i menuen eller bruger søgefeltet ti at søge nogle produkter frem.

.