MIDTJYLLAND BYPLAKATER

Aarhus
Assentoft
Beder-malling
Bjerringbro
Brabrand
Brande
Ebeltoft
Egå
Galten-skovby
Give
Grenaa
Hadsten
Hammel
Harlev
Hasselager
Hedensted-Løsning
Herning
Hinnerup
Hjortshøj
Holstebro
Horsens
Hornslet
Højbjerg
Hørning
Ikast
Juelseminde
Kjellerup
Lemvig
Løgten-Skødstrup
Lystrup
Malling
Mårslet
Odder
Randers
Ringkøbing
Risskov
Ry
Sabro
Silkeborg
Skanderborg
Skive
Skjern
Skæring
Solbjerg
Stilling
Struer
Sunds
Svejbæk
Tilst
Tranbjerg
Trige
Viborg
Viby
Videbæk
Virklund
Vildbjerg
Åbyhøj

Aarhus, Kolding eller Silkeborg?.. Eller måske en Skive plakat?

Er du vokset op et sted i Midtjylland, eller har du måske bosat dig der senere i livet? Så er vores plakater her på siden helt klart et kig værd for dig. Har du forbindelse til den jyske hovedstad, kan vi anbefale en Århus plakat, men vi har naturligvis også alle de andre større byer, der befinder sig i Midtjylland, fx: Kolding plakat, Skive plakat, Holstebro plakat, Viborg plakat, Randers plakat, Silkeborg plakat, Herning plakat, mm. Alle varianter fås i forskellige skønne farver og størrelser, så tag et kig på dem allerede nu og bestil den plakat med din hjemby.


Århus plakat samt omegn

Som hovedstad i Jylland er der naturligvis mange, der har et forhold til Aarhus og derfor af den ene eller anden årsag godt kunne tænke sig en Aarhus plakat. En Aarhus plakat giver et flot og skarpt overblik over byens mange gader og stræder, og du kan måske endda finde den vej eller det område, som du selv bor eller har boet på. Er en Århus plakat ikke tydelig nok for det område, som du bor i, kan du naturligvis også finde de mange forstæder og byer, som grænser op til Aarhus. Du kan her på siden derfor blandt plakater af Århus også finde Tranbjerg plakat, Egå plakat, Viby plakat, Brabrand plakat, Hasselager plakat, Hinnerup plakat, Højbjerg plakat, Risskov plakat, mm.


En byplakat har mange muligheder

Byplakaterne er skabt med en tanke i baghovedet om, at de skal kunne passe ind i enhver indretning og i alle rum i huset. Derfor har de alle et minimalistisk udtryk og varierer i farverne, så man kan vælge ud fra, hvordan der ser ud lige præcis hjemme hos dig. Du kan også bestille en byplakat som gave til jul eller fødselsdag. Er dig og din kæreste født ok opvoksede i to forskellige byer, kunne en anden idé være at hænge jeres respektive barndomsbyer over sengen på hver jeres side. Er du fx fra Randers, og er din kæreste fra Horsens, ville det klæde væggen i soveværelset med en Horsens plakat og en Randers plakat i 50x70cm hængende over sengen.


Et personligt Danmarkskort

Er du ude efter en unik og personlig plakat, kan vi også tilbyde speciallavede Danmarkskort. Ved bestilling udfylder du blot postnummer for, hvor hjertet skal placeres på kortet, og skriver derefter hvilke navne, der skal figurere på plakaten. Et personligt Danmarkskort som plakat er en ideel gave til børnefamilien, til dine forældre, dine søskende, din bedste veninde, eller hvem du nu gerne vil overraske med en hjemlig og hyggelig plakat.