Københavnske byplakater

Find din by eller områder i København eller byområder omkring. Nedenfor kan du søge efter alfabetisk rækkefølge

A – B – C – D – E – F – G – H – I – J – K – L – M – N – O – P – R – S – T – U – V – Æ – Ø – Å

A

Amager

B

Bispebjerg
Brønshøj-Husum

C

Christianshavn

F

Frederiksberg

I

Islands Brygge

K

København

N

Nørrebro

S

Sydhavnen

V

Valby
Vanløse
Vesterbro

Ø

Østerbro

Plakater København

Hvor er du fra? Med vores lækre serie af kort over hovedstaden kan du vise, hvor stolt du er over, hvor du kommer fra. Måske har du stadig din daglige gang i København, eller måske er du vokset op der og senere flyttet til en anden by af den ene eller anden årsag. I denne kategori finder du flere forskellige kort over København bydele, såsom Amager, – Frederiksberg, –  Vesterbro, – Østerbro, –  eller Nyhavn plakat, samt endnu flere varianter. Vores serie er yderst populær på grund af deres tidsløse og minimalistiske design, som gør, at de kan hænge i dit hjem i rigtig mange år. En København plakat passer ind i alle husets rum, fx stuen, køkkenet, kontoret, badeværelset, bryggerset, selv børneværelset. Med en kbh plakat begrænser du dig ikke til bare ét rum.

 
Copenhagen poster

Denne serie er tegnet af en privat kunstner, som har lagt mange timer i at skabe disse mange forskellige designs over hovedstadsområdet. Hovedstaden er spændende, stor og fyldt med masser af områder og veje, så derfor bliver vores produkterne i serien lige sådan. Vi ved alle, at København er en utrolig smuk by med masser at byde på, så derfor har vi nu dette store udvalg af plakater af København til dig, så du også kan nyde din by hjemme på sofaen. Tjek vores store udvalg af bykort ud og find det område, du bor i eller kommer fra.

 
Et vejnet i mange farver

Plakatdyrs Copenhagen poster har et minimalistisk og moderne udtryk, så de passer ind i alle indretninger og alle slags hjem. Du kan derfor roligt bestille et eksemplar som gave til den næste fødselsdag, indflytterfest eller anden lejlighed. Det kan også være, at en af dine venner skal flytte, og du ønsker at give vedkommende en påmindelse om, hvor han eller hun er fra. Dette kan vores mange varianter af posters København hjælpe med. Vores serie af bykort over hovedstaden kommer i et stilrent design og i flere forskellige farver og størrelser, så du nærmest kan skræddersy den variant, der passer bedst hjem til dig.

 
En personlig indretning

Ved hjælp af Plakatdyrs serie af posters København kan du nu pryde din indretning med en personlig kant. At vise, hvor man kommer fra, eller hvor man bor, er med til at fortælle en stor del af ens identitet og person. Derfor synes vi, at du stolt skal vise din baggrund med en plakat over København. En kbh plakat er et tegn på, at du støtter din by og dens eksistens.

 
Gaveidé til fødselsdag, indflytterfest, eller en ”bare-fordi”-gave

Vores mange plakater af København i denne serie, plakater København, egner sig særdeles godt som gave til dine venner eller familiemedlemmer. Uanset alder vil en Copenhagen plakat pifte et rum op og bidrage til den hyggelige stemning og atmosfære. København plakat fås i smukke farver og størrelserne a4, 30x40cm samt 50x70cm. På den måde skulle der gerne være mulighed for, at du finder din nye Copenhagen poster allerede i dag. Er din København plakat en gave, er det intet problem at pakke den ind for dig. Du skal blot skrive det i kommentarfeltet ved bestilling – det er ganske gratis. Så er din Copenhagen poster klar til at give videre med det samme, du modtager den med posten.