Sjælland

Bor du på Sjælland, synes vi helt klart, at du skal se med her på siden. For her hos Plakatdyr har vi nemlig brugt lang tid på at udvikle en flot og moderne serie til alle landets borgere, uanset hvor din bopæl ligger.

Greve
Græsted
Haslev
Havdrup
Hedehusene-Fløng
Hellerup
Helsinge
Helsingør
Herlev
Hillerød
Holbæk
Hundested
Hvidovre
Humlebæk
Høng
Hørsholm
Islands Brygge
jyderup
Jyllinge
Jægerspris
Kalundborg
Karslunde
København
Lynge-Uggeløse
Køge
Korsør
Lillerød
Maribo
Nexø
Næstved
Nakskov
Nivå
Nørrebro
Nykøbing Falster
Ringsted
Roskilde
Sakskøbing
Skælskør
Slagelse
Slangerup
Smørumnedre
Solrød strand
Sorø
Sydhavnen
Strøby Egede
Svogerslev
Tune
Tårnby
Tølløse
Taastrup
Valby
Vallensbæk
Vanløse
Vesterbro
Viby sjælland
Vordingborg
Værløse
Ølstykke-Stenløse
Østerbro

Tilhører dit hjerte Sjælland?

Her i kategorien vil du kunne finde en masse byer på Sjælland, men har du brug for andre områder af landet, har vi naturligvis også det. Kan du ikke bestemme dig for ét område, har vi også et danmarkskort, som enten kan være helt neutralt, eller som kan have fokus på lige præcis det område, som du ønsker.

 

En Roskilde plakat til den næste fødselsdag

Og det kan både være din egen fødselsdag, hvor du mangler noget at sætte på din ønskeseddel, men det kan i særdeleshed også ses som den oplagte gaveidé til fx din venindes kommende fødselsdag i næste weekend. Du kan også tage et kig på vores skønne plakater med Næstved, eller hvad med en Køge plakat? Det er ikke sikkert, at du selv hører hjemme i disse byer, men heldigvis er alle produkterne designet ud fra moderne og tidløse idéer, som gør, at du roligt kan bestille din plakat med Roskilde eller Holbæk plakat til den, du har i tankerne.

 

Plakat med Køge, Næstved eller Ringsted?

Måske du allerede har kigget rundt på siden og opdaget, at der inden for kategorien ”Sjælland” findes en masse forskellige af øens byer. Du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde din bopæl eller måske dit barndomshjem, hvor du er født og vokset op, hvis det er det, du leder efter. Der er heller intet i vejen for at bestille begge eksemplarer – altså både din nuværende by og den by, du er født og opvokset i – for de to vil supplere hinanden godt på væggen i din bolig. Du kan for eksempel bestille dem i to forskellige størrelser, henholdsvis 30x40cm og 50x70cm, eller to forskellige farver, fx blå og hvid.

 

Bestil i dag og behold for altid

Denne serie med by – og områdekort er nemlig indbegrebet af ’tidløs’, så når du modtager din Roskilde plakat, kan du være sikker på, at den vil passe ind i dit hjem de næste mange år ind i fremtiden. En bestilling af fx en plakat med Næstved er derfor godt givet ud, fordi du får et produkt for livet og ligeledes et produkt, som vil kunne flyttes fra rum til rum, hvis du ønsker forandring.