Mærkedage - giv en personlig gave

Plakatdyr.dk er vi efterhånden specialister i specialdesignede og personlige gaver, nærmere bestemtplakater, og vi ved fra erfaring, at disse unikke og personlige plakater går rent ind. Hvem vil ikke gerne have en gave, som er direkte lavet til en?

Kategorier

Tidligere
Næste

En fødselstavle plakat er en personlig ting og vil skabe hygge på børneværelset som et dejligt minde om den dag, det lille vidunder kom til verden.

Tidligere
Næste

At blive konfirmeret er en utrolig stor og vigtig dag i de unge menneskers liv, og det er noget, de sent vil glemme, og derfor vil familie og venner også gøre deres for, at dagen skal blive fuldstændig fantastisk og uforglemmelig

Tidligere
Næste

Kærligheden skal fejres, og det gøres bedst med en gave, der kommer lige fra hjertet. Står du og skal til bryllup, er du kommet til det helt rigtige sted, for hvad ville glæde det kommende brudepar mere end en personlig gave

De bedste gave er personlig og kommer fra hjertet, og det er dem, som modtageren vil blive allergladest for og huske i lang tid. Derfor er en personlig studenter plakat en sikker vinder, hvis du gerne vil glæde en kommende student eller studine

For at gøre din mors dag plakat endnu mere personlig og unik kan du på nogle af produkterne tilføje dit navn, eller dine børns navne. Vi synes selv, at den personlige hilsen er prikken over i’et på en i forvejen kærlig gave.

D. 5. juni er som altid fars dag, og du er sikkert på jagt efter noget, du kan glæde din far med. Vi ved fra erfaring, at fædre kan være svære at købe gaver til, for hvad køber man til manden, der har alt?

En personlig gave til mor og far
Chokolade, strømper, eller måske en flaske vin er sikkert noget, du før i tiden har givet din far eller mor i gave til fars dag eller mors dag. Hvis du gerne vil give noget ekstra specielt i år, synes vi, at vores serie af plakater til fars dag og mors dag er ideel. Her gælder det både, når du vil glæde din egen far eller mor, faren til dine børn, din svigermor, din stedfar, bedsteforældrene til dine børnebørn – ja, alle, som, du synes, fortjener at få at vide, at de gør et godt stykke arbejde. Ønsker du at gøre gaven endnu mere personlig, kan du på nogle af vores varianter tilføje navne på afsenderen. På den måde gør du fars dag eller mors dag lidt mere speciel. Plakaterne til fars dag og mors dag fås i flere forskellige størrelser, så de både til den lille ekstra gave eller til den store overraskelse. Husk på, at plakaterne her på siden ikke kun gælder til den ene dag, hvor det er enten fars dag eller mors dag, men kan købes hele året rundt, så du altid kan overraske din far eller mor og fortælle, hvor meget du holder af dem.

Bryllup
Skal du til bryllup, men mangler at købe en gave til det kommende brudepar? Eller har du måske lyst til at overraske med noget, som ikke står på parrets ønskeliste? Svaret på begge spørgsmålet er, at så har du muligheden for at købe årets bryllup gave hos Plakatdyr. Vi har flere års erfaring inden for specialdesignede gaver; nærmere bestemt plakater, og vi ved, at der ikke er noget bedre end at modtage en personlig og velovervejet bryllup gave. Med en bryllup plakat fra Plakatdyr køber du en gave, som både passer til bruden og til gommen og til deres fælles hjem. Gør bryllup plakaten personlig med brudeparrets navne, initialer, bryllupsdato eller et specielt citat, der er noget unikt imellem dem. En bryllup plakat er også en fantastisk idé som gave til bryllupsdagen som et minde om den dejlige dag, hvor i blev mand og kone.

Sommerens studenterfester
Når vi nærmer os foråret, er der mange unge, der så småt begynder at forberede sig på de afsluttende eksaminer og derved også afslutningen på deres uddannelse. Mange års slid skal naturligvis fejres, og det skal gøres med stil med en uddannelseshue! Uddannelseshue findes i mange forskellige typer af uddannelser, farver og størrelser, så du kan helt sikkert finde en uddannelseshue, der passer til enten dig selv eller den kommende student eller studine, du ønsker at glæde. Kig dig omkring, og bestil dit eksemplar i dag, så du er klar til sommerens studenterfester.

Barnedåb
Det kan være svært at købe en god gave til barnedåb, da forældrene eller det nyfødte barn enten ikke mangler noget, eller fordi du ikke ønsker at købe noget, der blot er skrevet på en ønskeliste. At give en gave til et barnedåb bør være noget specielt og noget, der huskes og gemmes mange år efter. Derfor har vi skabt en serie af mindeværdige plakater, som både egner sig som barselsgave, fødselsdagsgave, en bare-fordi-gave, barnedåbsgave, og meget meget mere. Få din plakat indrammet ved købet, og du er klar til at tage den med til dåbsfesten.

Sikker og hurtig levering
Måske er fars dag kommet bag på dig, og du er lidt for sent ude, men fortvivl ikke. Plakatdyr har nem og hurtig levering, og vi leverer inden for 1-4 hverdage. Skal det gå ekstra hurtigt, kan du altid skrive til os på info@plakatdyr.dk eller skrive en privatbesked til os via Facebook, hvor du skal oplyse om dit ordrenummer samt en bemærkning om, at din ordre haster. Bemærk, at du ikke kan forvente hurtigere levering uden bekræftelse fra en af vores medarbejdere. Da vi har dag-til-dag aftale med vores trykkeri, er du sikret, at dine produkter kommer hurtigt frem til eksempelvis mors dag, også selv om de er specialdesignede med navn eller andet. Er du i tvivl om, hvorvidt din vare kan nå frem i tide til det forestående bryllup, er du altid mere end velkommen til at skrive til os.