MÆRKEDAGE

Bryllup og den perfekt gave
Skal du til bryllup, men mangler at købe en gave til det kommende brudepar? Eller har du måske lyst til at overraske med noget, som ikke står på parrets ønskeliste? Svaret på begge spørgsmålet er, at så har du muligheden for at købe årets bryllup gave hos Plakatdyr. Vi har flere års erfaring inden for specialdesignede gaver; nærmere bestemt plakater, og vi ved, at der ikke er noget bedre end at modtage en personlig og velovervejet bryllup gave. Med en bryllup plakat fra Plakatdyr køber du en gave, som både passer til bruden og til gommen og til deres fælles hjem. Gør bryllup plakaten personlig med brudeparrets navne, initialer, bryllupsdato eller et specielt citat, der er noget unikt imellem dem. En bryllup plakat er også en fantastisk idé som gave til bryllupsdagen som et minde om den dejlige dag, hvor i blev mand og kone.

Sommerens studenterfester
Når vi nærmer os foråret, er der mange unge, der så småt begynder at forberede sig på de afsluttende eksaminer og derved også afslutningen på deres uddannelse. Mange års slid skal naturligvis fejres, og det skal gøres med stil med en uddannelseshue! Uddannelseshue findes i mange forskellige typer af uddannelser, farver og størrelser, så du kan helt sikkert finde en uddannelseshue, der passer til enten dig selv eller den kommende student eller studine, du ønsker at glæde. Kig dig omkring, og bestil dit eksemplar i dag, så du er klar til sommerens studenterfester.

Barnedåb og gaveide
Det kan være svært at købe en god gave til barnedåb, da forældrene eller det nyfødte barn enten ikke mangler noget, eller fordi du ikke ønsker at købe noget, der blot er skrevet på en ønskeliste. At give en gave til et barnedåb bør være noget specielt og noget, der huskes og gemmes mange år efter. Derfor har vi skabt en serie af mindeværdige plakater, som både egner sig som barselsgave, fødselsdagsgave, en bare-fordi-gave, barnedåbsgave, og meget meget mere. Få din plakat indrammet ved købet, og du er klar til at tage den med til dåbsfesten.

Sikker og hurtig levering
Måske er fars dag kommet bag på dig, og du er lidt for sent ude, men fortvivl ikke. Plakatdyr har nem og hurtig levering, og vi leverer inden for 1-4 hverdage. Skal det gå ekstra hurtigt, kan du altid skrive til os på [email protected] eller skrive en privatbesked til os via Facebook, hvor du skal oplyse om dit ordrenummer samt en bemærkning om, at din ordre haster. Bemærk, at du ikke kan forvente hurtigere levering uden bekræftelse fra en af vores medarbejdere. Da vi har dag-til-dag aftale med vores trykkeri, er du sikret, at dine produkter kommer hurtigt frem til eksempelvis mors dag, også selv om de er specialdesignede med navn eller andet. Er du i tvivl om, hvorvidt din vare kan nå frem i tide til det forestående bryllup, er du altid mere end velkommen til at skrive til os. 

Den perfekte gave
Chokolade, strømper, eller måske en flaske vin er sikkert noget, du før i tiden har givet din far eller mor i gave til fars dag eller mors dag. Hvis du gerne vil give noget ekstra specielt i år, synes vi, at vores serie af plakater til fars dag og mors dag er ideel. Her gælder det både, når du vil glæde din egen far eller mor, faren til dine børn, din svigermor, din stedfar, bedsteforældrene til dine børnebørn – ja, alle, som, du synes, fortjener at få at vide, at de gør et godt stykke arbejde. Ønsker du at gøre gaven endnu mere personlig, kan du på nogle af vores varianter tilføje navne på afsenderen. På den måde gør du fars dag eller mors dag lidt mere speciel. Plakaterne til fars dag og mors dag fås i flere forskellige størrelser, så de både til den lille ekstra gave eller til den store overraskelse. Husk på, at plakaterne her på siden ikke kun gælder til den ene dag, hvor det er enten fars dag eller mors dag, men kan købes hele året rundt, så du altid kan overraske din far eller mor og fortælle, hvor meget du holder af dem.