Personlig fødselsplakat

Nok Danmarks flotteste design-selv fødselsplakat

Vi tilbyder dig en personlig og flot fødselsplakat, der vil pynte i ethvert hjem.

 

Sådan designer du din egen fødselsplakat:

  1. Klik på det farvedesign, du synes bedst om. Bemærk, at motiverne blot er inspiration, og du vælger selv dine egne motiver i design-processen i næste trin.
    Obs: Du kan til hver en tid ændre dit valg af farvedesign, selv om du er gået i gang med at designe din plakat.
  2. Vælg størrelse på plakaten samt valg af ramme. Udfyld ligeledes barnets oplysninger samt valg af motiver og farvedesign.
  3. Klik på ”Se plakaten inden du bestiller” for at se designet med dine egne valg
  4. Læg fødselsplakaten i kurven.

Et fantastisk personligt minde
På denne side med vores store udbud af en personlig fødselstavle finder du en af vores mest populære produkter. Grunden til den store efterspørgsel efter en personlig fødselsplakat kan vi godt forstå, for plakaten er ikke kun en lille brik i indretningen, men er noget af det første, som den lille baby får, som vidner om, hvem han eller hun er. En personlig fødselsplakat bruges ofte som en gave til barnedåb, til 1-års fødselsdag, som en overraskelse til et barselsbesøg, eller blot en spontan gave fra et af familiemedlemmerne. Det kan også være, at du selv som mor længe har glædet dig til at bestille en personlig fødselstavle til din lille guldklump efter fødslen.
Utrolig mange benytter sig af lejligheden til at give en personlig fødselstavle som gave til diverse lejligheder, der drejer sig om den nyfødte baby, det første stykke tid. Måske som overraskelse til forældrene, som ikke selv havde tænkt tanken, men måske har en personlig fødselsplakat en høj plads på deres ønskeliste. Uanset grunden ved vi, at en personlig fødselstavle vil vække stor glæde hos forældreparret og den lille.

Hvordan fungerer det?
Når du har besluttet dig for hvilket af de 17 farvedesigns, du ønsker, markerer du ligeledes hvilke 2 motiver, du ønsker, skal figurere på din personlig fødselsplakat. Måske zebraen på grund af dens nuttede, klodsede look, eller et stjernetegn, der matcher med barnets. De valgte motiver og farvedesignet er med til skabe en personlig fødselstavle og en plakat, der for altid vil minde om den store dag, hvor den lille guldklump kom til verden. Herefter markerer du, om du ønsker a4, 30x40cm eller 50x70cm størrelse, samt om du ønsker din personlig fødselsplakat indrammet i en af vores stilene rammer i enten sort, hvid eller eg. Slutteligt udfylder du barnets oplysninger i form af fulde navn, vægt og højde ved fødsel samt dato og tidspunkt. Når du har udfyldt alle disse ting, klikker du blot på ”Se plakaten inden bestilling”, hvorefter efter få sekunder skaber din kommende fødselsplakat med de informationer, du har givet. Er plakaten lige i øjet, går du blot videre til bestillingen, men har du nogle ændringer, kan det nemt lade sig gøre ved at ændre i de felter, du allerede har udfyldt. Sådan bliver du blot ved, indtil du sidder tilbage med den fødselsplakat, som er lige efter dit hoved. Du bedes være opmærksom på, at en personlig fødselstavle ikke kan returneres, eftersom den er specialfremstillet og ikke kan sælges igen.

En fødselsplakat er den oplagte gaveidé til det lille barn og dets forældre
Selvfølgelig er en fødselsplakat egentlig til barnet, for det er jo hans eller hendes navn, der står på, men hvis barnet er lille eller helt nyfødt, er den jo mest til de stolte forældre. Når man får et lille barn, findes der ikke noget mere dejligt i hele verden, og man har lyst til at råbe til alt og alle, at den lille dreng eller pige er det mest fantastiske væsen på hele jordkloden. Derfor er det også ekstra dejligt at kunne skildre med det med sådan en fin fødselsplakat, som alle dine venner og familiemedlemmer kan få fornøjelsen af at se. Rigtig mange vælger at hænge den over tremmesengen eller puslebordet, fordi de steder ofte i forvejen er indrettet på hyggeligste vis med babyrelaterede ting. Det er så skønt at indrette de smås værelser, og det er kun endnu skønnere, når du står med en fødselsplakat i hænderne, der skal til at hænges op. Er du i tvivl om – inden bestilling – om den mon vil passe ind eller ej, kan vi allerede nu garantere dig for, at din tvivl vil blive gjort til skamme. Vores populære fødselsplakater er skabt i de skønneste designs, så du ud af de i alt 17 varianter helt sikkert vil kunne finde de farvekombinationer, der matcher din stil og din indretning.

Hvordan ved jeg, hvilke farver og motiver jeg skal vælge?
Vi har udviklet og skabt et rigtig brugbart og overskueligt program til dig, så du selv kan sidde derhjemme i sofaen designe din nye, kommende fødselsplakat. Er du ikke den fødte designer med fingeren på pulsen, hvad de nyeste trends angår, så bare rolig – det handler om, at du skal designe lige præcis den fødselsplakat, som du kan lide. Desuden har vi i forvejen skabt 17 farvedesigns, som du kan vælge imellem, og derudover er der en række søde, nuttede eller fede motiver, som dit barn vil elske at få på plakaten. Du kan altså med andre ord praktisk talt ikke gøre noget galt, når du går i gang med designprocessen, og du kan bruge al den tid, du vil. Du lægger først produktet i kurven og gennemfører din bestilling, når det hele – ifølge dig – er perfekt, og vi er sikre på, at det færdige resultat bliver fantastisk lige meget hvad. Skulle du have nogle spørgsmål, kommentarer eller andet under processen, skal du endelig bare hive fat i os. Vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os, og derfor står vi altid klar til at hjælpe enten via e-mail eller sociale medier. Har du brug for andre børneplakater til ungernes værelser, eller er der lidt bare pletter hist og her på væggene derhjemme, står vi også standby til at give vores besyv med i forhold til, hvilke motiver der ville tage sig godt ud i dine omgivelser. Vi har over 3500+ forskellige produktvarianter, og vi udvikler hele tiden nye, så det ville da være mærkeligt, hvis ikke du kan finde nogen, som matcher dine ønsker, ikke? Derfor synes vi bestemt, at du skal tage et kig på vores mange andre spændende kategorier, som er spækket med fede farver, minimalistiske designs, cool designs, og de nyeste trends. Rigtig god fornøjelse med dine kommende plakater.

Har du endnu ikke besluttet dig? Vi har nemlig også masser af andre designs, når det gælder fødselsplakater. Hvad med fx en variant i vaskeægte superheltestil, en 1:1 fødselsskitse, hvor barnet skitseres i dens faktiske størrelse ved fødslen, eller en navneplakat til børn, der indeholder temaer som biler, dyr, enhjørninger, vuggeviser, og mange flere? 

Husk endelig også at se vores mange andre fine børneplakater, som er perfekte til at skabe hygge og de bedste rammer for børn i alle aldre.