Design personlig fødselstavle

Vi tilbyder dig en personlig og flot fødselstavle, der vil pynte i ethvert hjem. Nedenfor kan du vÌlge, hvilket farvedesign du ønsker og se.
NĂĽr du har valgt dit farvedesign, kan du derefter vĂŚlge motiver samt udfylde oplysningerne til plakaten.

 

VÌlg mellem størrelserne A4 (229,-), 30x40cm (279,-) og 50x70cm (349,-). BemÌrk, du først bestiller, nür udkastet, vi sender pü mail, er godkendt.

Et personligt minde
 
Her pü siden med vores store udbud af en personlig fødselstavle finder du en af vores mest populÌre produkter. Grunden til den store efterspørgsel efter en personlig fødselsplakat kan vi godt forstü, for plakaten er ikke kun en lille brik i indretningen, men er noget af det første, som den lille baby für, som vidner om, hvem han eller hun er. En personlig fødselsplakat bruges ofte som en gave til barnedüb, til 1-ürs fødselsdag, som en overraskelse til et barselsbesøg, eller blot en spontan gave fra et af familiemedlemmerne. Det kan ogsü vÌre, at du selv som mor lÌnge har glÌdet dig til at bestille en personlig fødselstavle til din lille guldklump efter fødslen.

En personlig fødselsplakat som gave

Utrolig mange benytter sig af lejligheden til at give en personlig fødselstavle som gave til diverse lejligheder, der drejer sig om den nyfødte baby, det første stykke tid. Müske som overraskelse til forÌldrene, som ikke selv havde tÌnkt tanken, men müske har en personlig fødselsplakat en høj plads pü deres ønskeliste. Uanset grunden ved vi, at en personlig fødselstavle vil vÌkke stor glÌde hos forÌldreparret og den lille.

Hvordan fungerer det?

 Når du har besluttet dig for hvilket af de 12 designs, du ønsker, markerer du ligeledes hvilke 2 motiver, du ønsker, skal figurere på din personlig fødselsplakat. Måske zebraren på grund af dens nuttede, klodsede look, eller et stjernetegn, der passer med barnets. De valgte motiver og design er med til skabe en personlig fødselstavle og en plakat, der for altid vil minde om den store dag, hvor den lille guldklump kom til verden. Herefter markerer du, om du ønsker a4, 30x40cm eller 50x70cm størrelse, samt du ønsker din personlig fødselsplakat indrammet. Slutteligt udfylder du barnets oplysninger i form af navne, vægt og højde ved fødsel samt dato og tidspunkt. Du har nu gjort dit for at lave en personlig fødselstavle, som er helt unik for det pågældende barn. Når du har afsendt din ordre, behandles den af en af vores kollegaer, som inden for 3-4 hverdage vil vende tilbage med et udkast. Det er nu op til dig, om den personlig fødselsplakat ser ud, som du har ønsket. Hvis ja, bekræfter du, og hvis ikke, bedes du blot besvare mailen med de ændringer, du ønsker foretaget. 
Du bedes være opmærksom på, at en personlig fødselstavle ikke kan returneres, eftersom den er specialfremstillet og ikke kan sælges igen.