Personlig fødselstavle

Vi tilbyder dig en personlig og flot fødselstavle, der vil pynte i ethvert hjem. Nedenfor kan du vælge, hvilket design/farve du ønsker og se, hvilke dyr du kan få sat på. Når du har besluttet dig for designet, og hvilke dyr plakaten skal have, udfylder du kontaktformularen med oplysningerne omkring barnet og vælger størrelse.

Efter du har afsendt din besked, vil vi kontakte dig inden for 3-4 hverdage med et udkast til, hvordan plakaten kunne se ud. Vi printer aldrig, før du synes, den er perfekt.

Du kan få plakaten i 3 forskellige størrelser.

  • A4 21×29,7 cm til 200,-
  • 30×40 cm til 250,- (Anbefalet størrelse)
  • 50×70 cm til 350,-

* Din fødselstavle er personlig og kan derfor ikke returneres

Nedenfor kan du se forskellige design løsninger, du kan vælge imellem

Vælg design

Vælg det design, du ønsker(se valgmulighederne ovenover)

Vælg det motiv, du ønsker at se i øverst højre hjørne. OBS: Vi tilpasser farverne på motivet, så der kommer en sammenhæng med dit valgte design

Vælg det motiv, du ønsker at se i nederst venstre hjørne. OBS: Vi tilpasser farverne på motivet, så der kommer en sammenhæng med dit valgte design

Hvilken størrelse ønsker du fødselstavlen i?

Udfyld oplysningerne om barnet

Fornavn og efternavn/efternavne

Dato og år

Ekstra

Plakatdyr personlig dåbsgave ide
Plakatdyr superhelte fødselstavle
Plakatdyr personlig dåbsgave ide

Fuldend fødselstavlen med en af de flotte rammer(rammerne fåes kun i størrelsen 30x40)

Adresseoplysninger

Vi bruger kun dine adresseoplysninger, hvis du ønsker at købe plakaten. Der kommer et gratis udkast, på den valgte mail indenfor 3 hverdage!

Har du bemærkninger til udkastet eller ønsker at købe andre plakater, kan du skrive det nedenfor. Skriv venligst varenummeret og størrelse på andre plakater.

HUSK AT TJEKKE DIN SPAM-MAPPE, HVIS DU IKKE HAR MODTAGET UDKASTET INDENFOR 3-4 HVERDAGE

Et personligt minde

Her på siden med vores store udbud af en personlig fødselstavle finder du en af vores mest populære produkter. Grunden til den store efterspørgsel efter en personlig fødselsplakat kan vi godt forstå, for plakaten er ikke kun en lille brik i indretningen, men er noget af det første, som den lille baby får, som vidner om, hvem han eller hun er. En personlig fødselsplakat bruges ofte som en gave til barnedåb, til 1-års fødselsdag, som en overraskelse til et barselsbesøg, eller blot en spontan gave fra et af familiemedlemmerne. Det kan også være, at du selv som mor længe har glædet dig til at bestille en personlig fødselstavle til din lille guldklump efter fødslen.

En personlig fødselsplakat som gave

Utrolig mange benytter sig af lejligheden til at give en personlig fødselstavle som gave til diverse lejligheder, der drejer sig om den nyfødte baby, det første stykke tid. Måske som overraskelse til forældrene, som ikke selv havde tænkt tanken, men måske har en personlig fødselsplakat en høj plads på deres ønskeliste. Uanset grunden ved vi, at en personlig fødselstavle vil vække stor glæde hos forældreparret og den lille.

Hvordan fungerer det?

 Når du har besluttet dig for hvilket af de 12 designs, du ønsker, markerer du ligeledes hvilke 2 motiver, du ønsker, skal figurere på din personlig fødselsplakat. Måske zebraren på grund af dens nuttede, klodsede look, eller et stjernetegn, der passer med barnets. De valgte motiver og design er med til skabe en personlig fødselstavle og en plakat, der for altid vil minde om den store dag, hvor den lille guldklump kom til verden. Herefter markerer du, om du ønsker a4, 30x40cm eller 50x70cm størrelse, samt du ønsker din personlig fødselsplakat indrammet. Slutteligt udfylder du barnets oplysninger i form af navne, vægt og højde ved fødsel samt dato og tidspunkt. Du har nu gjort dit for at lave en personlig fødselstavle, som er helt unik for det pågældende barn. Når du har afsendt din ordre, behandles den af en af vores kollegaer, som inden for 3-4 hverdage vil vende tilbage med et udkast. Det er nu op til dig, om den personlig fødselsplakat ser ud, som du har ønsket. Hvis ja, bekræfter du, og hvis ikke, bedes du blot besvare mailen med de ændringer, du ønsker foretaget. 
Du bedes være opmærksom på, at en personlig fødselstavle ikke kan returneres, eftersom den er specialfremstillet og ikke kan sælges igen.