FYN  BYPLAKATER

Odense
Assens
Bellinge
Bogense
Faaborg
Kerteminde
Nyborg
Middeltfart
Munkebo
Otterup
Ringe
Rudkøbing
Strib
Svendborg
Vissenbjerg
Aarup
Årslev

Udforsk Fyn

”Fyn er fin”, som man siger, og det viser vores grafiske plakater med Fyn og øens større byer. Vi har forsøgt at give serien et moderne og minimalistisk udtryk således, at de passer ind i de fleste skandinaviske hjem og indretninger. Udforsk området, og få en god fornemmelse for, hvordan netop dit område egentlig ser ud. Brug tid på at finde din egen bopæl, det hus, hvor du voksede op, din gamle folkeskole, eller måske din yndlingsløberute. Med de velkendte steder hængende på væggen, vil en Fyn plakat helt sikkert skabe en fornemmelse af hjemlighed hjemme hos dig. Vi håber, du synes om dem!


En plakat med Fyn og byer

I denne serie kan du både vælge en Fyn plakat, der giver et bredt overblik over øens areal, men ønsker du et mere detaljeret billede over et bestemt område, kan du vælge en af øens mange byer. Plakatdyrs Fyn bykort indeholder rigtig mange af Fyns byer, og kan du ikke finde din nuværende by eller hjemby, kan du med garanti finde en nærliggende, som du har et tæt forhold til. Bor du eksempelvis i den fynske hovedstad, vil en Odense plakat være lige i øjet, men bor du længere sydpå, kan vi tilbyde en flot Svendborg plakat. Er du ude efter en plakat med Fyn, kan dette altså lade sig gøre på mange måder.


Fyn er fin, og det er en Fyn plakat også

Vil du gerne overraske med en flot og personlig gave til en fødselsdag, et bryllup, en indflytterfest, eller ønsker du bare at pifte indretningen op derhjemme med en unik og personlig ting, der siger noget om dig, og hvor du kommer fra, er du havnet det rette sted. En byplakat eller et bykort pryder ikke blot væggen og skaber hygge, men fortæller samtidig en historie om dig og din baggrund. Et billede siger mere end 100 ord, som man siger, og det er netop, hvad en plakat med Fyn gør! Er du flyttet langt væk hjemmefra, og savner du din hjemstavn, kan du med fordel bestille en Fyn plakat, så du altid har en lille del af Fyn med dig.


Nem og hurtig bestilling og levering

Vi har forsøgt at gøre både bestilling og levering så nem og hurtig som muligt, så du kan tage dine produkter i brug kort tid efter bestilling. Vi har levering inden for 1-4 hverdage; dog sender vi oftest allerede efter blot 1 hverdag! Vi fører et stort lager med mange af vores mest populære plakater, så derfor kan vi ofte afsende kort tid efter, at vi har modtaget din bestilling. Det samme gælder for bestilling af din plakat med Fyn. Men har vi ikke din Nyborg eller Odense plakat på lager, sørger vi for at trykke den med det samme, så du kan modtage din ordre med posten kort tid efter.  Skal din vare specialfremstilles, skal du være opmærksom på, at leveringstiden forlænges et par dage.