Studenter- & uddannelseshuer

Den populære gave til studentergilde

Sommertid er også lig med studentertid, og du skal muligvis til et studentergilde eller to og står og mangler en gave til den nybagte student. Hos Plakatdyr.dk er vi specialister i personlige og unikke gaver, og når det gælder denne tid på året, er vi selvfølgelig også behjælpelige. 

Gymnasium (STX + HF)

Handelsgymnasium (HHX + HG)

Teknisk Gymnasium (HTX)

Universitetshuen

Andre uddannelseshuer

Studenter plakat vækker gode minder

Ikke nok med at plakaten vil bringe glæde på selve dagen, vil den også i fremtiden være med til at fremkalde gode minder fra den dejlige studentertid. Vores studentplakat serie er nemlig lavet i et tidsløst design og vil derfor kunne pryde væggen på værelset, kontoret eller stuen i mange år! Plakatdyr kan tilbyde passende rammer i forskellige farver, henholdsvis sort, eg eller hvid, så du kan købe et færdigt produkt – lige til at tage med til studentergildet. På den måde vil studenten altid have et flot og intakt minde om den skønne tid, som han eller hun vil kunne tænke tilbage på. Det samme gælder for vores mange andre personlige og specialdesignede plakater, som er at finde på webshoppen. Her har du muligheden for at skabe en helt unik og skræddersyet gave til den, du holder af, og det behøver hverken at koste en bondegård eller tage oceaner af tid! Efter bekræftelsen af din ordre går der ikke længe, før vi pakker og afsender din vare, og du vil inden for få dage modtage din pakke med din helt egen specialdesignede plakat. Se selv, hvor nemt det er ved at klikke din studenter plakat hjem allerede i dag!


En personlig gaveidé

De bedste gave er personlig og kommer fra hjertet, og det er dem, som modtageren vil blive allergladest for og huske i lang tid. Derfor er en personlig studenter plakat en sikker vinder, hvis du gerne vil glæde en kommende student eller studine. Vi har mange forskellige uddannelseshuer at vælge imellem, så når du har fundet den korrekte uddannelse på den person, du ønsker at glæde, skal du blot indtaste personens navn samt færdiggørelse af uddannelse. For at fuldende dit køb, anbefaler vi, at du vælger en flot designramme fra HOEI i enten hvid, eg eller sort, så du kort tid efter vil modtage et komplet produkt – lige til at tage under armen og videregive til den nybagte student. At modtage et personliggjort studentplakat med navn og afslutningsdato vidner om megen overvejelse og tanke bag gaven, så vi er sikre på, at denne studenter plakat vil falde i god jord!

Vi vil derfor foreslå den populære studentplakat til den unge student eller studine. En studenter plakat fås i flere forskellige størrelser og farver, og tilkøber du en flot ramme fra vores leverandør, HOEI, vil din gave skille sig ud på gavebordet til studenterfesten. Hvis du ønsker din studenter plakat pakket ind, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Du skal blot skrive det i kommentarfeltet, og så sørger vi for at pakken gaven flot ind, så den nyindkøbte studenter plakat er klar til at tage med til festen lige efter modtagelse.

Studenter plakat: mange forskellige uddannelser

Vi har sørget for, at der er et bredt udvalg af uddannelses – og studenterplakater, så der er større mulighed for, at du kan finde lige den, som du leder efter. Skulle du alligevel mod forventning stå og mangle en bestemt uddannelse, er du altid velkommen til at kontakte os, via vores infomail eller facebookside, og så kigger vi på det. Dette gælder også, hvis du skulle have andre spørgsmål eller kommentarer vedrørende produkter, levering, mm. Vi bestræber os altid på at sende så hurtigt som muligt, og er du sent ude med at købe gave, kan du skrive det i kommentarfeltet eller kontakte os, så ser vi på det. Vi håber, at du vil få en god oplevelse i søgningen efter din studentplakat -vi glæder os til at modtage din ordre.