Barcelona-Catalunya – Formel 1 m√łrk plakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

XSmall

A5

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er tr√¶rammer og er fra HOEI Denmark. De er n√łje udvalgt og i h√łj kvalitet. Du kan l√¶se mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 7387
Varenummer (SKU): 7387
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved k√łb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Formel 1 plakat: Barcelona-Catalunya

Opdag Barcelona-Catalunya-banen fra et helt nyt perspektiv med vores sensationelle plakat. Dyk ned i denne legendariske racerbane og fordyb dig i hver eneste sving og str√¶kning med vores unikke plakat, der fanger banens essens set fra oven. Oplev sp√¶ndingen fra motorsportens epicenter, hvor fart og pr√¶cision m√łdes p√• denne ikoniske bane.
Få et glimt af den dynamiske sjæl i Catalonien, mens bilerne hugger svingene, omgivet af den betagende landskab. Vores plakat er mere end blot et stykke vægdekoration; det er en hyldest til racingens magi, kulturen i Catalonien og den uovertrufne atmosfære på Barcelona-Catalunya-banen. Perfekt til enhver motorsportsentusiast, hjemmebiografen eller som den ultimative gave til den, der elsker spændingen ved hastighed. Tag et skridt tættere på actionen og indfang den populære banes strålende energi med vores enestående plakat.

Se fx ogs√• plakaten med sterring wheel eller N√ľrnbergring.