Fødselstavle – design 3

Sådan, du er et skridt nærmere på at modtage vores populære fødselsplakat! Vores fødselsplakat er nem og brugervenlig, og du kommer i gang ved at vælge plakatens størrelse samt ønskede ramme. Når du har indtastet barnets oplysninger, kan du begynde at lege med de mange søde designs og motiver.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5974
Varenummer (SKU): 5974
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

En fødselsplakat med børnemotiver: dit barns første plakat

Sådan er det i hvert fald for de fleste. Om ikke andet så den første plakat, der er et symbol på noget kæmpestort. For det er lige præcis, hvad en fødselsplakat er. Den repræsenterer selve livet selv og fungerer som et skønt minde om den store dag, hvor jeres lille pige eller dreng kom til verden. En fødselsplakat med børnemotiver er fantastisk hyggelig, og den tilføjer så meget varme og personlighed til det rum, den hænger i! Går du og lurer lidt på sådan en fin fødselsplakat, kan vi kun sige: ”go, go, go!”. Vi kender ingen iblandt vores kunder, som nogen sinde har fortrudt deres køb af sådan en fødselsplakat, men helt ærligt, hvordan kan man også lige det? Den er jo fantastisk fin.
Lige præcis denne variant, som du sidder og kigger på netop nu, har design nummer 3 og indeholder lilla, lys rosa samt grå nuancer. Vi synes, at farverne spiller rigtig godt sammen, og vi kan især anbefale at kombinere dem med motiver som enhjørningen, zebraen, koen, eller måske ballonerne? Når du står over for at skulle vælge motiver, er der ingen regler for, hvordan du skal vælge. Nogle kunder baserer deres valg ud fra, hvilke illustrationer de synes er sødest, mens andre kigger på farver, så der er en rød tråd i hele billedet. En anden gruppe vælger på baggrund af betydning, så de for eksempel klikker på barnets stjernetegn eller en kanin, fordi barnet elsker sin kanin bamse. Der er mange tilgange til valget af motiver, men det gode er, at du med vores fødselsplakat-designer kan sidde lige så længe du vil og nørkle med det! Vi holder ikke øje med dig, og vi glæder os bare til at se, hvad du har fået lavet. Vi har på forhånd opstillet en række muligheder, og de 17 designs, som du ser på forsiden, er blot eksempler på, hvordan din kommende fødselsplakat med børnemotiver kan se ud. Med andre ord, når du klikker på en af de i alt 17 designs, er det altså blot farvekombinationen, som du vælger, og IKKE motiverne. De er blot vejledende eksempler, som du selv ændrer, når du først kommer ind i selve design processen. Men vi vil i den forbindelse også gerne gøre opmærksom på, at du ligeledes kan ændre i farvevalget, efter du gået i gang med at designe. Ja, du kan faktisk ændre på det hele, lige så tosset du vil.
Hvis du er lidt på bar bund med hensyn til, hvilke farver og motiver du skal vælge, kan du altid starte med at tage et kig på de omgivelser, som din fødselsplakat med børnemotiver skal hænge i. Hvilke farver er dominerende her? Er det et helt nyt værelse, som er under opbygning, kan du også i stedet forestille dig, hvordan du gerne vil have, at der i fremtiden kommer til at se ud. Er fødselsplakaten en gave til andre, kan dine valg også baseres på, hvad barnet godt kan lide, eller hvilket stjernetegn, det er født under.