Fødselstavle – design 16

Der er ingen grund til at gøre det sværere, end det er, og derfor har vi skabt denne smarte plakat-designer, hvor alle vores kunder har mulighed for at lege designer. Gå i gang med alt det sjove ved at udfylde de påkrævede felter om barnets informationer ved fødslen, og prøv herefter de mange designs og motiver af for at finde ud af, hvilken kombination du synes bedst om.

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Barnets fornavn

Barnets efternavn

Dato

Tid

Længde (cm)

Vægt (gram)

Udskift dit farvedesign til andet.

Øverste højre hjørne

Nederste venstre hjørne

Varenummer (SKU): 5961
Varenummer (SKU): 5961
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Den populære fødselsplakat: toppen af poppen til børneværelset

Måske har du allerede set den hos venner eller familie. Den populære fødselsplakat. Nu kan den også blive din, for med vores smarte og effektive system kan du nemt og hurtigt lave din helt egen fødselsplakat til dit barn! Det tager faktisk ikke mere end et par minutter, og så er den klart til at blive trykt og sendt afsted til dig. Vildt, ikke? Vi har brugt lang tid på at udvikle det helt rette system, som skal kunne varetage alle de mange skønne kunder, der hver dag bestiller sådan en fin fødselsplakat. Nu er den her, og vi er så stolte af at kunne vise dig den! Hvis du ligefrem ikke kan vente af spænding med at komme i gang med at prøve den, så vil vi slippe dig løs allerede nu og sige ”sæt i gang!”. For den er yderst brugervenlig, og du kan sagtens gå i gang med den uden yderligere introduktion.
Dog er der lige et par bemærkninger, som er gode at have med i bagagen, når du skal til at i gang med at designe. Først og fremmest er det vigtigt at pointere, at du ikke kan lave nogen fejl. I systemet finder du nemlig en lang række designs og motiver, som vi har skabt i forvejen, så du vælger blot det, som du allerbedst kan lide. Der er massevis af kombinationer at vælge imellem, så der er rigeligt med plads til, at du kan få skabt en fuldstændig unik og personlig plakat. Lige nu har du valgt design nummer 16, og, som du kan se, består den populære fødselsplakat af en flot rosa baggrund med lyserød skrift af forskellig art. Vi synes, at det hele passer så godt sammen, og den er da også en rigtig populær vare blandt vores fødselsplakater. I den forbindelse vil vi dog minde dig om, at du altid kan vælge designet om og afprøve et andet designnummer. Det gør du blot ved at åbne drop-down menuen og derefter klikke på en ny. Herefter skal du lige opdatere programmet ved at klikke på ”Se plakaten inden bestilling”, så systemet ved, at den skal bearbejde en ny variant til dig, som du kan kigge på.
Synes du, der er mange muligheder, og har du svært ved at finde din indre designer frem, er der heldigvis gode råd for det. Du kan nemlig altid hive fat i os for at få nogle gode råd eller guidelines til, hvordan du skal komme i gang med den populære fødselsplakat. Og ellers er vores bedste råd, at du bare skal tage dig god tid, når du laver din fødselsplakat, for den løber ingen steder. Fødselsplakaten kan nemlig ikke returneres tilbage til os, når først den er modtaget, eftersom det er et unikt og specialdesignet produkt, som vi af gode grunde ikke kan lægge tilbage på hylden og sælge videre til andre kunder. Af den årsag anbefaler vi naturligvis, at du ikke lægger fødselsplakaten i kurven, før end du er fuldt ud tilfreds med, hvordan designet ser ud. Rigtig god fornøjelse!