I vores hjem kan vi…


Varenummer: 1511

Regler i huset

Hvilke regler har I derhjemme? Hos plakatdyr.dk er vi glade for at kunne præsentere en boligplakat i vores serie af regler i huset-plakater. Denne plakat lægger vægt på familieværdierne. Det er mere en påmindelse om at holde sammen som familie og være der for hinanden end et sæt af strenge regler, som skal overholdes. Er I en af de familier, som gerne vil holde sammen og være gode til at tale med hinanden? Sætter I en stor ære i at lytte og spørge ind til hvordan det går, også når hverdagen presser på og programmet bliver ekstra travlt. Den vigtigste regel i alle familier er at være sammen og holde sammen, og det er det meget simple budskab, som denne fine plakat leverer. Så hvis du og din familie sætter stor pris på hinanden og altid gør jeres bedste for at vise det, så kan denne plakat være en god og vigtig påmindelse.

Køb en flot ramme med og fuldend det fine udtryk. Med en ramme sikrer du at plakatens høje kvalitet forbliver i mange år. Vores plakater trykkes på et svanemærket trykkeri på 170 g papir, og hvis du gerne vil passe bedst muligt på dem, kan en ramme være en god idé. Plakaten bliver beskyttet i en ramme, den holder på formerne og er nemmere at få til at hænge flot på væggen. Vi anbefaler altid at købe plakaterne med en ramme, og vi klarer gerne det hele for dig på én gang.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

hoei-rammer-50x70cm-billige-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994
hoei-rammer-50x70cm-kvalitets-ramme-eg-bronze-kobber-sort-hvid-800x994-800x994

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).