Kys hinanden godmorgen… (Hvid)


Varenummer: 1517

Beskrivelse

Regler i huset

I alle hjem følger man nogle regler. Det er ikke alle regler, der står mejslet i sten eller siges højt. Hos plakatdyr.dk har vi lavet en serie af forskellige plakater med regler i huset. Disse regler kan ses som en hyggelig tilføjelse til boligen. En mulighed for at hænge et par visdomsord op på væggene. Denne plakat hører til blandt de regelplakater, der nok er mest rettet mod kæresterne, ægtefolkene, dem som bor sammen og er i et forhold. På plakaten gives plads til nogle gode råd og regler til forholdet. Det handler om at være ærlig, kærlig, stå ved sin egen person og stole på hinanden. Det er gode regler, som meget få kan være uenige om, men som mange måske kan komme til at glemme en gang i mellem. Her er det godt at have en plakat hængende, som en påmindelse om de fælles aftaler, der gælder i huset. Plakaten er komplet med vores design og bliver trykt på et svanemærket trykkeri. Vi sætter pris på et kvalitetsprodukt og er af den overbevisning, at vores kunder kan mærke forskellen. Derfor har vi heller ikke gået på kompromis med denne boligplakats kvalitet. For at højne holdbarheden og plakatens gode udseende, foreslår vi altid at du køber en ramme til plakaten. Det gør vi, fordi det holder plakaten frisk og sikrer dig bedre mod slid, solpåvirkning, damp eller uheld. Du kan købe en masse fede rammer hos og vi vil hellere end gerne være dem, der gør dig godt kørende med en fuld plakatpakke. På den måde får du også klaret det hele på én gang.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).