Lakridspibe gul


Varenummer: 1963

Beskrivelse

Lakridspibe

Her er en rigtig fed plakat til boligen, som vi hos plakatdyr.dk er glade for at kunne vise frem. Den perfekte tilføjelse til boligen. Det er umuligt at være vokset op i Danmark uden at kende til lakridspiben. Lakridspiben er for de fleste et sjovt og velsmagende minde, noget man sætter pris på. Vi hos plakatdyr.dk har i hvert fald lavet denne plakat til boligen med et smil på læben for at fremprovokere det samme hos dig som kunde. Det er en sjov plakat, en positiv og enkel pyntegenstand, som kan give din bolig det sidste twist. Vi synes lakridspiben står bedst, når den står alene og får lov at være det eneste motiv. Den står frem i al sin enkelthed med en pastelfarvet baggrund og en dæmpet skråskrift i bunden.

Vi hos plakatdyr.dk mener, at en god plakat fortjener at blive hængt op i glas og ramme. Denne plakat med lakridspiben er ingen undtagelse til reglen. Til alle plakater kan du købe en ramme i en størrelse, der svarer til den ønskede plakatstørrelse, produceret af HOEI Danmark, vores samarbejdspartner. Du kan købe rammer i egetræsfarve, i sort, hvid eller kobber. Når du vælger din foretrukne størrelse og ramme til højre for billedet af plakaten har du også mulighed for at se de forskellige rammer, så du bedst kan forestille dig din kommende plakat, som den kommer til at se ud når den hænger derhjemme. Hos plakatdyr.dk er vi altid klar til at hjælpe. Sidder du inde med spørgsmål skal du endelig ikke holde dig tilbage med at sende spørgsmål direkte til os. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Vi benytter rammer fra Hoei Denmark til indramning af dine plakater eller illustrationer. Fuldend dit plakatkøb med en kvalitetssikret ramme fra Hoei Danmark.

Du kan vælge mellem ege-, sort-, hvad eller kobberramme og find den ramme, der passer ind i lige præcis dit hjem og indretning. Vi tilbyder de forskellige rammer i flere forskellige størrelser: 50×70cm, 30x40cm, a4(21x29,7cm) samt a5(14,8x21cm).

* Vores 50x70cm rammer leveres med kvalitetsplexiglas fra HOEI Danmark. Samme gode kvalitet som almindelig glas uden at gå på kompromis.

Plakatdyr.dk sender alle pakker med track and trace nummer og leverer inden for 1-4 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostDanmark, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Vælg under køb den fragtmetode, der passer dig.

Personlig levering til privatadresse/erhvervsadresse (59,- ved køb under 399,- og +20,- ved køb over 399,-) Post Danmark leverer pakken personligt, eller hvis du har valgt, at de må stille den et bestemt sted. OBS: er du ikke hjemme, når posten er der, og har valgt, at pakken skal afleveres personligt, skal du selv afhente pakken på posthuset. Levering til valgfrit posthus eller pakkeboks (39,- gratis over 399,-).