Det var ikke mig – katteplakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 7401
Varenummer (SKU): 7401
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Katteplakater: Bring lidt purr-fektion ind i dit hjem

Er du en ægte katteelsker på udkig efter den perfekte måde at vise din kærlighed og beundring for vores små venner? Så er vores samling af katteplakater lige noget for dig!

Fra nuttede og sjove illustrationer til smukke og kunstneriske billeder hylder vores katteplakater den yndefulde og charmerende skønhed ved katte. Og de vil alle bringe et smil frem på alles læber. Uanset om du er en stolt katteejer eller simpelthen elsker alt ved katte, vil vores plakater tilføje en varm og indbydende atmosfære til ethvert rum i dit hjem.

Vores katteplakater er trykt på høj kvalitet papir, der sikrer skarpe detaljer og levende farver. Og de er tilgængelige i forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til dit rum. Hæng dem op i stuen, soveværelset eller endda på kontoret for at tilføje et strejf af kattevenlig sjov til din indretning.

Så hvis du er på udkig efter den ultimative måde at udtrykke din kærlighed til katte på, så kig ikke længere end vores katteplakater. De er den purr-fekte tilføjelse til enhver katteelskers hjem!
Har du husket at se vores plakater med kattesprog?