Katte kaos – sort katteplakat

Plakatpapir: Eksklusivt 220 grams.

Small

A4

Medium

30x40cm

Large

50x70cm

Modtag dine plakater sikkert rammet ind i kvalitetsrammer.

 

sort-ramme

Sort

egeramme

Massiv Eg

+2

 

Alle vores rammer er trærammer og er fra HOEI Denmark. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Du kan læse mere om de enkelte rammer her.

Handler du som institution, leveres rammerne med plexiglas i stedet for glas.

Varenummer (SKU): 7390
Varenummer (SKU): 7390
Levering

Hurtig levering (1-3 hverdage)

Fri fragt ved køb over 299,-
God og hurtig kundeservice
Dansk iværksætteri

Det siger vores kunder

Billeder af katte: Skab hygge med disse charmerende plakater

Træd ind i et univers af ynde og charme med vores udsøgte samling af billeder af de firbenede venner! Disse plakater er ikke blot dekorative genstande; de er små mesterværker, der fanger essensen af katte i alle deres fascinerende former.

Fra nuttede killinger til majestætiske voksne katte, vores billeder af katte fanger øjeblikke af leg, nysgerrighed og skønhed, der vil bringe glæde til enhver katteelskers hjerte. Ethvert blik på disse plakater vil transportere dig ind i en verden af katteglæde og fascination.

Hver plakat er omhyggeligt skabt med detaljeret håndværk og trykt på førsteklasses papir for at sikre, at farverne er levende og detaljerne skarpe. Uanset om du hænger dem op i stuen, soveværelset eller kontoret, vil vores billeder af katte tilføre et strejf af charme og elegance til ethvert rum.

Så lad dine vægge fortælle historien om din kærlighed til katte med vores kattemotiver. Gør dit hjem til et kunstnerisk mesterværk med disse charmerende plakater, der fejrer den skønhed og ynde, som kun katte kan bringe ind i vores liv.

Vil du se de katteplakater, der er populære blandt kunderne lige nu? Se fx Her bor en katteejer og Sur kat i sweater.